משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

marula oil שמן מרולה אורגני בכבישה קרה

  • שמן מרולה אורגני בכבישה קרה marula oil  / 50CC

    מכיל:
    שמן מרולה אורגני בכבישה קרה

    מהו שמן מרולה?

    עץ פרי המרולה (Sclerocarya birrea) הוא יליד חלקים בדרום אפריקה. העצים גדלים פרא והיו בעבר נדירים, אך כיום מגדלים אותם בצורה מתורבתת.

     

    עץ המרולה שנחשב לקדוש נקשר לפוריות ונישואין מאושרים בימי קדם. הפירות של עץ המארולה נחשבים למעדן לפילים, שנראים כמי שמעריצים את טעמו הטעים באותה מידה כמו אנשים.

     

    חלקים רבים של עץ המארולה משמשים כמרכיבים במזון ורפואה מסורתית ברחבי אפריקה. כל פרי מרולה מכיל אגוז קשה וחום עם גרעינים לבנים. שמן מרולה מופק בעיקר מגרעינים אלה, השמן עשיר בחלבון ונספג בקלות, מה שהופך אותו לשמן טיפולי יעיל בעור ובשיער.

     

    יתרונות שמן מרולה

    שמן מרולה הוא חדש יחסית בסצנת הטיפוח והיופי. המרקם הקל של השמן ותכונות הלחות העשירות שלו הפכו אותו לשמן פופולרי לעור, לשיער ולציפורניים וכך שמן מרולה משמש כמרכיב במגוון רחב של מוצרים קוסמטיים.

     

    הרכיבים המועילים שיש בשמן כוללים:

    חומצות אמינו ל-ארגינין וחומצה גלוטמית, בעלות תכונות לחות ואנטי אייג'ינג.

    חומצות שומן חיוניות כולל חומצות פלמיטיות, סטאריות, אולאיות ומיריסטיות, שיש להן מגוון יתרונות שיקום ולחות.

    השמן גם עשיר בנוגדי חמצון, כמו תרכובות פנוליות וויטמינים E ו- C, הנלחמים ברדיקלים חופשיים ויכולים למנוע את נזקי העור הנגרמים כתוצאה מקרני השמש וזיהום אולטרה סגולי.

     

    שמן מרולה לעור הפנים

    מכיוון ששמן מרולה הוא "קל" יחסית, הוא נספג בקלות. מה שהופך אותו לשמן לחות יעיל לעור יבש או מיובש. השמן יכול להועיל להחלקת וריכוך קמטים דקים, למניעת סימני מתיחה ולשמירה על לחות העור. הוא גם שמן לחות יעיל לטיפול בשפתיים.

     

    אין שום הוכחות מדעיות המצביעות על כך ששמן מרולה מועיל למצבי עור כמו אקזמה ופסוריאזיס. עם זאת, ישנן עדויות המצביעות על יכולתו להפחית את הגירוי, הגירוד והיובש הקשור במצבים אלה.

     

    שמן מרולה לאקנה

    שמן מרולה יכול להתאים למוצרים לעור שמן וטיפול באקנה מכיוון שהוא לא שומני.

    יש לו גם תכונות אנטי-מיקרוביאליות  ולכן עשוי להיות יעיל כנגד החיידקים התורמים להיווצרות פצעונים וראשים שחורים.

     

    שמן מרולה לשיער

    שמן מרולה יכול לעזור לטפל בשיער משורש ועד קצה, מבלי להפוך אותו לשומני יתר על המידה. לשמן יש תכונות לחות נפלאות מה שהופך אותו למועיל לשיער יבש, מקורזל או יבש.

     

    כיצד להשתמש בשמן מרולה

    לשמן מרולה מגוון רחב של שימושים. אלו כוללים:

     

    טיפול בשיער

    ישנם שמפואים רבים המכילים שמן מרולה. אפשר להוסיף כמה טיפות של שמן מרולה טהור וכבישה קרה לשמפו האהוב עליך, או להשתמש בו כטיפול לשיער לפני שמפו.

     

    ניתן לשפשף שמן מרולה בקצוות השיער כדי לסייע בחיסול קצוות מפוצלים ויובש. אשר גם לעסות אותו לקרקפת כדי להפחית קשקשים. שר לעסות אותו לאורך כל הראש לפני פאן, או להשתמש בו כטיפול אנטי-פריז בימים של לחות גבוהה או גשם.

     

    כשמן לחות לפנים

    בין אם עורכם שומני או יבש, שמן מרולה יכול לשמש כשמן לחות ביום ובלילה. כמה טיפות יעשו את העבודה. מכיוון שהוא נספג במהירות, ניתן למרוח אותו לפני השימוש באיפור. ניתן להשתמש בו ישירות על גבי העור או לשלב אותו עם כל שמן צמחי אחר

     

    שמן מרולה יכול לשמש כמרכך עור כללי לגוף. אפשר להשתמש בו בצורה חופשית לאחר הרחצה כשמן גוף.

     

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

JOIN US