משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

שמן רוז היפ אורגני בכבישה קרה Rose Hip Oil / 50CC

  • שמן רוז היפ כבישה קרה אורגני 50CC

    מכיל:
    שמן רוז היפ אורגני בכבישה קרה


    מאפיינים:
    שמן בעל גוון כתום עשיר . הרוז היפ גדל בדרום אמריקה ובאירופה. שמן הרוז היפ הינו מהחשובים והמעולים בתעשיית הקוסמטיקה . שמן רוז היפ אורגני ובכבישה קרה מכיל שפע של חומצות שומן חיוניות, ויטמין Cוחומצה רטינואית. שמן הרוז היפ הינו היחידי שנבדק קלינית למטרות ריפוי והעלמת צלקות, חתכים, טיפול בקלואידים. הוא משמש בקוסמטיקה לקרמים נגד קמטים, לשמפו לשיער פגום ויבש, לשמני גוף, לקרמים לחידוש תאים, לקרמים לחות לעור יבש, לקרמים ומוצרים לתינוקות. משפר מרקם עור ומחליק קמטוטים. מתאים לכל סוגי העור בעיקר לטיפולי אנטי אגי'נג ועור רגיש, צלקות, חתכים, קולואידים, חידוש תאי עור.

    עוד קצת על שמן רוז היפ אורגני בכבישה קרה...

    למרות שמו המיוחד והמוזר, שמן רוז היפ בהחלט יכול להיכלל, ואפילו במקום של כבוד, ברשימה של שמנים צמחיים, בריאים, מועילים וחיוניים, למצבנו הגופני, לבריאותנו ולחוסננו המנטאלי. השמן מופק מצמח הנקרא Rosa Mousquata בשמו המדעי אך מוכר יותר בשמו האנגלי Rose Hip, וצמח זה נודע בעולם הקוסמטיקה הרפואית ואסתטיקת הגוף בשל היותו בעל מרכיבים אנטי אוקסידנטאליים, בשל הויטמין C שהוא עשיר בו ובזכות החומצה הרטינואית הנגזרת מתוך ויטמין A, נקשרת לקרומי התאים ומסייעת להם להתחדש ולייצר תאים חזקים, יציבים ואפקטיביים יותר.

    בשל התכונות הללו, שמן רוז היפ נועד לאלו שמבקשות, שומבקשים, לשמור על מראה עור חלק, צעיר ומבריק, הנוצר כתוצאה מפעילות תאית אפקטיבית, מושלמת ודינאמית, כמו גם לשם שיקום ושיפור מראה במצבים של כתמים, פיגמנטציה וצלקות.

    יתרונות בולטים נוספים של השמן הזה, בנוסף לאלמנטים הדרמטולוגיים המשמעותיים שהוזכרו, הם הפחתת קמטים באזורי הפנים הרלוונטיים כמו עיניים ופה, והסרת שכבות עור ישנות ויבשות על מנת לחשוף שכבות עור חדשות, רעננות וחלקות יותר.

    שמן רוז היפ, המופק בתהליך של כבישה קרה, שהוא התהליך האיכותי והטוב ביותר להפקת שמנים צמחיים, הוא בעל גוון כתמתם וניחוח אופייני והינו מתאים לשימוש כפי שהוא או בכל קרם פנים, או סרום, והשימוש בו יעיל ביותר למטרת עיסוי ומריחה על האזורים הרלוונטיים לחידוש מראה העור בפנים.

    אפשר להשתמש בשמן ללא חשש והיכולת שלו להיספג בעור ולא לגרום למצב של עור פנים שמנוני, מאפשרת אפילו איפור מלא דקות לאחר המריחה והעיסוי, כך שגם לפני יציאה לבילוי, לאירוע או לכל דבר אחר אפשר להיעזר בשמן רוז היפ, לחוש את השינוי ולהרגיש הכי רעננים, צעירים, חיוניים ויפים בעולם.

    .למוצרי קוסמטיקה, טיפוח ומוצרים טבעיים נוספים, חזור לעמוד הבית

  • שמן רוז היפ/ שמן רוז היפ לפנים 

    מחקרים הוכיחו כי השימוש בחומרים טבעיים הולך ועולה על פני השימוש בחומרים תעשייתיים. השמנים הטבעיים תופסים את מקומם של החומרים המלאכותיים. אחד הבולטים שבהם הוא שמן רוז היפ אשר בעל יכולות מדהימות לטיפול וטיפוח העור 

    עם השנים, הביקוש לקוסמטיקה הטבעית הולך ועולה. אנשים מבינים ששמנים טבעיים הם הדרך הנכונה והבטוחה לטפל ולטפח את העור ואט אט עוזבים את הטיפולים המלאכותיים, ניתוחים וחומרים תעשייתיים. והסיבה היא פשוטה, כאשר אנחנו מטפלים בגוף עם חומרים מהטבע, הגוף כבר בא במגע עם החומרים האלה בעבר, ולכן הוא מגיב להם יותר טוב מאשר לחומרים מלאכותיים.

    לשמחתנו, השוק הופך להיות יותר משוכלל ואנשים הופכים יותר ויותר מודעים. כך למשל, אם נתעמק יותר במוצרי הקוסמטיקה שלנו, ונסתכל באריזה על החומרים שהמוצר מורכב מהם, נבין שמדובר בחומרים שמקורם בתהליכים מלאכותיים מהתעשייה. רובם, מקורם בתעשיית הנפט.  חומרים אלה בכלל לא עושים טוב לגוף שלנו ואף מזיקים לו.  

     

    שמנים טבעיים בכלל ושמן הרוז היפ בפרט 

    השמנים הטבעיים הם הקוסמטיקה של הדור הבא, הם טובים לגוף שלנו גם לטיפוח העור וגם לשיקום העור. עוד דבר חשוב, הם זולים יותר ממוצרים שמורכבים מחומרים מלאכותיים וזו עוד סיבה שמקלה עלינו לעבור מהתכשירים המלאכותיים לשמנים הטבעיים. אפשר להשתמש בהם בצורה הבתולית שלהם (לאחר המיצוי שלהם מהצמח כמובן) ואפשר לערבב אותם עם חומרים שכבר קיימים לכם בארון 

    אחד הבולטים שבשמנים הטבעיים ומוביל את עולם הקוסמטיקה הטבעית בכלל הוא שמן הרוז היפ. נשים רבות משתמשות בחומרים טבעיים וחומרים מלאכותיים על מנת לשמור על העור שלהם יפה וצעיר מצד אחד, מצד שני, הן משתמשות בחומרים שונים לטיפול בבעיות עור שמתעוררות במהלך השנים בעקבות תנאי מזג האוויר, הלכלוך והאבק בסביבה.

    דבר זה גורם להן לשלם הרבה מאוד כסף עבור מוצרי טיפוח וטיפול בעור. שמן הרוז היפ המעולה פועל על בשני מישורים אלה, הוא משמש גם עבור טיפול בבעיות העור וגם עבור טיפוח העור ברמה הקוסמטית כך שבקנייה של מוצר זה, אתם חוסכים הרבה כסף ומקבלים תוצאות מעולות

     

    שמן רוז היפ בעולם האנטי אייג'ינג 

    הזדקנות העור היא תהליך טבעי שקורה לעור שלנו במהלך הזמן. בעולם של חשיפה בכל מקום, ברשתות החברתיות ובמדיה חשוב לאנשים להיראות טוב ולהיראות צעירים ובריאים. כך עולם האנטי אייג'ינג תופס תאוצה בכל הקשור לשימוש בחומרים טבעיים.

    אנשים מבינים שיש חלופה טובה יותר, בריאה יותר ומסוכנת פחות ועדיין לקבל תוצאות מדהימות. שמנים טבעיים הם החלופה הכי טובה לכך. הם מופקים מהצומח בטבע ובעלי סגולות ואיכויות רבות בעלי נוגדני חמצון הטובים לעור

    אחד הבולטים שביניהם הוא שמן הרוז היפ שמיועד בעיקר למטרות קוסמטיות של טיפוח ושימור העור.הוא מופק מזרעי הפירות של צמח ורד הבר המכונה גם פקעת ורדים. הוא גדל בעיקר בדרום אמריקה (צ'ילה) ואירופה. יש לו מרקם עשיר אשר חיוני לעור והוא בעל צבע כתמתם 

    שמן רוז היפ כמו שמנים טבעיים אחרים מכיל חומצות שומן רבות. בעל ריכוזיות גבוהה של נוגדי חמצון ומכיל חומרים חיוניים רבים כמו ויטמין A, E ו-C. בנוסף, הוא גם מכיל אומגה 3 ו -6.כמו כן, השמן מכיל חומצת רטינול טבעית הנגזרת מויטמין A אשר מחדשת עור שניזוק מהשמש ועוזרת לו לשמור על לחות וגמישות העור. 

    בנוסף, הוא מכיל ליקופן ובטא קרוטן אשר מחדשים את תאי העור הישנים, ומרפאים צלקות וחתכים שלאחר ניתוחים. בשל כל סגולותיו ותכונותיו של ריפוי, טיפול ושימור העור, הוא מבוקש מאוד בעולם האנטי אייג'ינג

      

    שמן רוז היפ לפנים 

    תבינו, עור אוהב שמן. גם כשהולכים לסנדלר הוא ממליץ לשמר את העור באמצעות מריחת שמן. ולא סתם! השמנים נכנסים לשכבות העמוקות של העור כתוצאה ישירה מזו, העור נשמר צעיר, בריא ולאורך זמן. שמן רוז היפ הוא אחד המבוקשים והפופולריים בעולם הקוסמטיקה והטיפוח.

    הואמעולה לעור כנגד תופעת הזדקנות העור. ולכן משתמשים בשמן הרוז היפ לפנים, בעיקר בקמטים באזור העיניים, עור הפנים, קמטי הבעה סביב הפה והצוואר. אילו הם האזורים שרואים את סימני ההזדקנות של העור וקשה להסתיר זאת. באמצעות מריחת השמן מתחת לעיניים (באזור הקמטים בעור הפנים), שומרים על לחות העור ומאיטים את תהליך הזדקנות עור הפנים

     

    שמן רוז היפ בכבישה קרה 

    בשונה משמנים רגילים, את שמן הרוז היפ מפיקים בכבישה קרה. כלומר, סוחטים את הזרעים עד טמפרטורה של 45 מעלות. וזאת על מנת לשמור על המרכיבים של הפירות של הצמח בצורה הכי בתולית, ללא חימום אשר כרוך בחומרים כימיים בנוסף לחומר הגלם הטבעי. לאחר שמפיקים את השמן הגולמי שמאופיין בצמיגיות ועכירות רבה, מסננים אותו על מנת שיהיה יותר צלול ופחות עכור וצמיגי. 

     

    באילו מקרים נשתמש בשמן הרוז היפ? 

    שמן רוז היפ טוב לטיפול בבעיות העור כמו פסוריאזיס, אקנה, אקזמה, נקבוביות וכדומה. כך שהוא מתאים מאוד לשימוש בתקופות שונות בחיים, בהם העור משתנה. למשל בגיל ההתבגרות או בגיל השלישי, ידוע שהעור מתייבש ומתקלף ולכן מומלץ מאוד להשתמש בו בתקופות המעבר הללו

    הוא גם מאוד מתאים לטיפול בחתכים בעור וצלקות. וטוב גם לטיפוח העור ולשמירה על עור רגיש ומגורה כמו במקרים של פריחות, אדמומיות, דלקות וכדומה, וידוע ביכולתו להרגעת העור כמו בעור של תינוקות למשל או נשים עם סימני מתיחה בתקופת היריון.  

    נוסף על כל אלה, שמן רוז היפ ידוע בחידוש תאי העור באמצעות חומצת רטינול כך שהוא גם יכול מאוד להתאים לבעיות פיגמנטציה וכתמים בעור

    גם במקרים של שיער פגום וקצוות מפוצלים, השמן משחק תפקיד חשוב. ולכן, נמצא את השמן גם כמרכיב עיקרי במוצרים של טיפוח ושימור השיער

    עוד יתרון ענק שלו, שלא מתחום הקוסמטיקה, הוא חיזוק המערכת החיסונית של הגוף בזכות נוגדי החמצון שלו

     

    איך משתמשים

    השמן נספג בקלות בעור, (גם בעור קשה), כך שאין צורך להשתמש בצמר גפן כמו בשמנים טבעיים אחרים שמשאירים טיפת שמנוניות על העור שגורמת תחושה לא נעימה. זו הסיבה שמשתמשים בשמן רוז היפ לפנים בעיקר, לסימני הזדקנות וקמטים באזור.

    אפשר פשוט לטפטף על העור באזור הרגיש כמה טיפות, למרוח בעדינות והקסם קורה מעצמו. כמובן, להרחיק מהישג ידם של ילדים ולהימנע ממגע עם העיניים 

    עכשיו, כשכבר אין ספק ששמנים טבעיים טובים לגוף שלנו, ניתנים לערבוב עם חומרים וקרמים אחרים או לשימוש בנפרד ומביאים לחיסכון משמעותי בכסף בשל צריכתם אל מול חומרים תעשייתיים ויקרים יותר. זה הזמן להחליף את ארון הקוסמטיקה המלאכותי שלכם בארון טבעי.

    קנו עכשיו את שמן הרוז היפ בעל האיכויות המופלאות לטיפוח ושמירה על העור שלנו צעיר ובריא מצד אחד . ומצד שני, תמיד טוב שיש שמן טבעי ואיכותי לטפל בעור במקרים של בעיות כמו אדמומיות, אקנה, פיגמנטיציה, עור רגיש וכדומה.

    אנחנו מאמינים שעם הזמן והמודעות הגוברת, אנשים יצרכו אך ורק חומרים טבעיים כך שכל המוצרים שלנו עשויים 100% חומרים טבעיים וניתן לרכוש אותם באתר או בהזמנה בטלפון.נשמח לייעץ בכל שאלה בשימוש בשמנים טבעיים בכלל ובשמן רוז היפ בפרט.

     

Customer Reviews

Based on 6 reviews
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
צ
צ.י.
שמן רוז היפ
ל
ל.ב.י.
שמן מעולה
ה
ה.ה.
הכי איכותי שיש
D
D.R.
ג
ג.

JOIN US