משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

שמן קיק 100 מ"ל

  • שמן קיק 

    שמן קיק  מופק מזרעי צמח הקיקיון (ricinus communis)  וצבעו צהוב בהיר ושקוף. יש לו ניחוח קלוש.  שמן קיק מכיל חומצת שומן יוצאת דופן: חומצה ריצינולאית  שביכולתה לעכב את התפתחותם של חיידקים, וירוסים ופטריות.  מסיבה זו שמן קיק יעיל לשורה ארוכה של מחלות עור כמו פצעי בגרות, גזזת, ,סבוריאה,, צלקות, וזיהומים פטרייתיים.  יש לו גם שימושים קוסמטיים רבים בשיפור מראה השיער, מניעת נשירת שיער, ושימור עור חלק וגמיש.
     
    שמן קיק  מסוגל לחדור עמוק יותר לשכבת העור יותר מכל  שמן צמחי אחר ועל כן שפשוף שמן קיק על העור יכול להקל על איברים כואבים ומודלקים שנמצאים מתחתיו, להפחית את כמות הדלקת, לנקות את הגוף מרעלים, ולשפר את זרימת הלימפה.
     
    שמן קיק נוגד את העוויתות המכאיבות של המחזור החודשי והוא מומלץ במיוחד לנשים שמתפתלות מכאבים בתקופה הזו.  יש לעסות את  הבטן התחתונה בשמן קיק גם כדי להפחית אי סדרים במחזור החודשי וכן כדי לטפל בציסטות ברחם וציסטות בשחלות.
     
    שמן קיק ידוע ברפואה העממית ביכולתו לכווץ טחורים או ורידים נפוחים ומודלקים ברגליים. במקרה של טחורים בפי הטבעת- משרים כדור צמר גפן עם שמן קיק ומניחים את צמר הגפן הזה על טחורים חיצוניים כואבים. ההקלה מגיעה תוך כחצי שעה.
     
    שמן קיק מזין את עור הקרקפת ומחזק את זקיקי השיער ולפיכך מומלץ לעסות איתו את הקרקפת גם במקרים של התקרחות נשית בגיל המעבר וגם במקרים של התקרחות גברית. נשים שרוצות לעבות את ריסי העיניים ולהבליט אותם - יכולות למרוח מעט מאד שמן קיק ולהשיג את האפקט הזה בלי מסקרות או תכשירי טיפוח מזיקים.

    מכיל 100 מ"ל

    צריכה של מוצרי קוסמטיקה לצורך טיפוח הגוף ושימורו רק הולכת וגדלה עם השנים. חברות מהתעשייה מייצרות יותר ויותר מוצרים מתהליכים מלאכותיים על מנת למכור כמה שיותר. לעיתים רבות אנו משתמשים במוצרים תעשייתיים ויקרים שאינם בריאים לגוף שלנו ואף גורמים נזק.

    לעומת זאת, ישנם חומרים מהטבע אשר הגוף שלנו כבר מכיר היטב וגם מגיב להם טוב יותר כאשר הוא בא במגע איתם, אבל גם כאן צריך לנקוט במשנה זהירות בשימוש בחומרים השונים.

    שמן קיק, הידוע גם בשם: שמן קיקיון, בעל סגולות רבות ויעיל מאוד בכל הקשור לטיפול בעור ובשיער. השימוש בו החל לפני אלפי שנים ועל ציר הזמן, השתמשו בו גם כדי לרפא אך גם להזיק לבני אדם. ולכן, חשוב מאוד להבין באילו מקרים מומלץ להשתמש בו וכיצד לעשות זאת באופן נכון.


  • שמן קיק - קצת היסטוריה

    מאז ומתמיד נהגו להשתמש בשמנים טבעיים וחומרים טבעיים כדי לרפא בעיות הקשורות לטיפול בעור. שמן קיק (קיקיון) נוצר מצמח הקיקיון המצוי. הצמח גדל בעיקר במדינות: הודו, ברזיל וסין שהם גם מרכזי הגידול העיקריים של הצמח בעולם.

    השימוש בו התחיל עוד ברפואה אלטרנטיבית אך בשל תכונותיו החזקות לריפוי, גם הרפואה הקונבנציונאלית אימצה אותו לטיפול במקרים שונים ומגוונים.

    עוד בימי מצרים הקדומה, בתקופת הפירמידות, היו נוהגים להשתמש בשמן הקיק. המצרים העתיקים היו נוהגים לשים ליד המתים את זרעי צמח הקיקיון מאחר והאמינו כי לזרעים יש סגולות של ריפוי ושימור הגופות.

    אין לכך שום בסיס רפואי או הוכחה מדעית כך שזה נשאר בגדר אמונה של העם המצרי ותו לא. כיום, ה - FDA מכיר בו כחומר בטוח לשימוש כתרופה ללא מרשם, בשל איכויותיו ותכונות המרפא המוכחות שלו.

     

    השימושים השונים של שמן קיק

    כפי שכבר הבנתם, שמן קיק בעל סגולות רבות, וזאת תודות למספר מרכיבים שונים. השמן מורכב ממספר חומצות שומן כאשר העיקרית שביניהן היא חומצה ריצינולאית, התופסת כ - 90% ממרכיביו של השמן ובעלת תפקידים רבים כמו מניעת דלקות, אלחוש אזורים עם כאב, השמדת חיידקים וכדומה.

    עקב כך, משתמשים בשמן קיק במקרים של טיפול, ריפוי, שיקום וחיטוי חלקים שונים בגוף  כאשר העיקריים שבהם, הם:

    טיפול בעור

    לאורך השנים, העור שלנו משתנה כתוצאה מחשיפה לשמש, לחות, חום, קור או חומרים אחרים המצויים בסביבה דרך קבע כמו לכלוך ואבק. בכל הקשור לטיפול בעור, שמן קיק שומר על בריאות העור.

    הודות למבנה המולקולרי שלו, בין אם זה עור הפנים או חלקים אחרים בגוף, שמן קיק חודר את שכבת העור.

    כתוצאה מכך, השמן הורג חיידקים שנמצאים על פצעים בעור במקרה של אקנה למשל או סוג אחר של פריחה בעור, מקל על כוויות שמש, מפחית עומק של קמטים בעור (פופולרי בתחום האנטי אייג'ינג). בנוסף לכך, הוא טוב לשעורה בעין, טיפוח ושימור הציפורניים ועוד.

    אצל תינוקות למשל, הסובלים בעיקר מכאבי בטן מגזים, עוזר השמן באלחוש הכאבים ע"י עיסוי העור באזור הבטן.

    עוד מקום ששמן קיק בא לידי ביטוי הוא במערכת הלימפה. השמן, ממריץ את התאים הלבנים (הלימפוציטים) שאלה יילחמו בחיידקים ובדלקות. באמצעות שפשוף השמן על העור, נוצר שיפור של זרימת נוזלים בבלוטות הלימפה הנפוחות עד כדי כך שיורדת הנפיחות והאזורים הרגישים פחות כואבים.

    גם עיסוי של יבלות בשמן קיק במשך תקופה לא קצרה, יכול להעלים אותן לחלוטין.

    עצם יכולתו של השמן לחדור את השכבה החיצונית של העור, הוא מצליח לרפא גם שריטות ושפשופים על ידי ריפוי רקמת העור לרקמת עור חדשה, כך שמרגישים שהכאב של השריטה פוחת.

     

    טיפול בשיער ובקשקשים

    לפי מחקרים רבים, שמן קיק עוצר נשירה ומעודד צמיחה מחודשת של השיער ע"י חיזוק השורשים שלו. הדבר בא לידי ביטוי גם בהחזרת המראה הטבעי של השיער. כך למשל, אפשר לטפל בבעיה של יובש של שיער או קצוות מפוצלים.

    גם בשיער של הריסים והגבות הצומח באופן איטי, יש לו חלק. שמן קיק מאיץ את תהליך צמיחת השיער באזורים בעייתיים אילו.

    נוסף לכך, שמן קיק הוא אנטי בקטריאלי כך שהוא מטפל בדלקות וקשקשים הנובעים מפטריות וחיידקים המצויים בקרקפת.

     

    להקלה על כאבי מחזור

    שמן קיק מומלץ לנשים להקלה בכאבי המחזור החודשיים שלהן. ע"י עיסוי של הבטן התחתונה, השמן חודר את שכבת העור ומרגישים שכאבי המחזור יורדים.

     

    טיפול ביבלות

    כאמור, שמנים טבעיים טובים לגוף שלנו באופן טבעי, שמן קיק מעולה לטיפול בעור, במיוחד מומלץ מאוד לטיפול ביבלות בעור. באמצעות עיסוי היבלות עם שמן קיק, ניתן לטפל בבעיית היבלות ואם נקפיד לבצע זאת באופן עקבי ולתקופת זמן ארוכה אפשר גם להעלים את היבלות לגמרי.

     

    חיטוי ושימור

    חיטוי כלים הבאים במגע עם אוכל כמו סכו"ם היא דרך מעולה לשמור על הבריאות שלנו על מנת להימנע ממגע של רעלים וחיידקים. דבר זה אפשר לעשות באמצעות מריחת שמן קיק על הכלים. לא לשכוח כמובן, לנגב את האזור שמרחנו בשמן קיק, עם מגבת נייר נקייה לאחר המריחה בשמן.

    בנוסף לכך, אם נרצה לשמר את המזון שלנו באופן טבעי ולא ע"י חומרים משמרים, אפשר להיעזר בשמן קיק שהוא חומר אנטי בקטריאלי, נוכל לעשות זאת באמצעותו וכך לשמור על המזון שלנו מפני חרקים ומזיקים.

     

    טיפול בדורבנים

    בשל יכולתו של שמן הקיק לחדור את רקמת העור החיצונית שלנו, למי שיש כאבים ברגליים באופן קבוע כמו דורבנים, אפשר למרוח באזור הכאב, כמות נכבדת של שמן לתקופה ארוכה, דבר שיפחית לכם את כאבי הרגליים ולאורך זמן גם יפסיק את הכאב לגמרי.

     

    טיפול בטחורים

    שמן קיק ידוע גם ביכולות שלו בטיפול בבעיות של טחורים. 

    ובכן, שמן קיק משמש אותנו עוד משחר ההיסטוריה ועד היום, החל ברפואה האלטרנטיבית מימי קדם וכן ברפואה המודרנית של היום.

    בשל כל סגולות המרפא שלו משתמשים בו בבעיות רבות של כאבים בעור (פנימיים או חיצוניים), טיפול ושיקום השיער, חיטוי ושימור מזון מפני מזיקים, אלחוש כאבים בגוף ובעוד מקרים רבים אשר משתמשים בו כתרופה ללא מרשם.

    חשוב לזכור, בכל אחד מהשימושים בשמן קיק, הטיפול נעשה בצורה שונה, לעיתים באמצעות מריחת השמן, לעיתים באמצעות טפטוף על צמר גפן ושפשוף האזור הכואב באופן כואב, לעיתים ע"י עיסוי, לעיתים שפשוף האזור הכואב בצורה עדינה וכדומה.

    בכל אחד מהשימושים, יש להשתמש בכמות שונה של שמן קיק כדי לטפל בבעיה הספציפית וזאת בהתאם לאופי הבעיה. 

    רוצים לדעת עוד? יאלי הוד דוגלת בטיפולים טבעיים בלבד. אנחנו מאמינים שארון הקוסמטיקה שלכם צריך להיות מורכב אך ורק ממוצרים טבעיים וממליצים בחום להפסיק להשתמש בחומרים כימיים ומוצרים שאינם טבעיים.

    בצורה זו, אתם מקטינים את הסיכון להיפגע מחומרים שנוצרו בצורה מלאכותית אשר יכולים לגרום נזק רב לגוף שלכם. החברה בעלת ניסיון עשיר בתחום הקוסמטיקה הטבעית ותמיד שמחה לייעץ בתחום המומחיות שלה.

    המוצרים של החברה הם כולם בלי יוצא מן הכלל עשויים אך ורק מחומרים טבעיים בהתאם לאני מאמין שלנו. התקשרו עכשיו וקבלו ייעוץ מקצועי באשר לחומרים הטבעיים המתאימים לכם ולגוף שלכם באופן אישי.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
נ
נ.פ.
נהדר

נהדר

JOIN US