משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן זרעי ענבים אורגני בכבישה קרה Grape Seed Oil

  • שמן זרעי ענבים אורגני בכבישה קרה  Grape Seed Oil 

    שמן צמחי זרעי ענבים בכבישה קרה  בעל צבע ירקרק וטעם וניחוח יין משגע.  שמן זרעי ענבים אורגני בכבישה קרה מכיל כמות גבוהה מאוד של ערכים החיוניים לממברנת התא, עשיר בנוגדי חמצון וחומצות חיוניות רבות לחיזוק התא, הזנתו ושמירה על לחותו.
    שמן זרעי הענבים משמש למוצרים לעור שמן, לשיער עדין, יבש, צבוע ופגום, לקרמים לחידוש תאים לעור
    פגום ומבוגר, אנטי אייג'ינג, לקרמים לטיפוח העור סביב העיניים, לקרמים לשפתיים, לקרם ידיים.

    מכיל 50 מל

    שמן זרעי ענבים- נותן צבע לחיים

    למעשה, חובבי השמנים האתריים והצמחיים חייבים את בשורת שמן זרעי הענבים לתעשיית היין המסורתית והותיקה. שמן זרעי ענבים הוא תוצר משנה של ייצור יין וככזה הוא מהווה מוצר טבעי לחלוטין, ולא תעשייתי, מה שהופך אותו לחומר גלם נפלא לשלל מוצרי קוסמטיקה טבעית, שהולכת ותופסת מקום של כבוד בעולם האסתטיקה, הטיפוח, היופי והבריאות העולמי.

    שמנים צמחיים אהודים כל כך, וגם יעילים כל כך, עבורנו, משום שהם מכילים שלל ויטמינים, מינרלים, נוגדי חמצון למיניהם ועוד הרבה מאוד אמצעים טבעיים לחלוטין המסייעים לנו לשיפור הבריאות הפיזית, החיוניות והחוסן המנטלי, וכאשר מדובר על שמן זרעי ענבים הרי שלכל אלו אפשר להוסיף גם את הפיטוכימיקלים, החומרים הכימיים המצויים בצמח, בפרי או בזרע הפרי. בשפה פחות מדעית וגבוהה, מדובר פשוט על יתרונות הצבע של הפרי, אשר לו מטרה מאוד מדויקת בתהליך ההגנה על הצמח, ומכאן שהוא גם יכול לסייע רבות גם בשימושים טבעיים אחרים, כגון תרופות משלימות, קוסמטיקה טבעית ואמצעי טיפוח ושיקום עור פגום.

    הצבע הירוק של הענב, המהווה את אחד הפיטוכימיקלים החזקים ביותר בטבע מבחינת פעילותו כנוגד חמצון, מסייע לשיפור פעילות כלי הדם ולהחייאת זרימת החמצן לתאים ולכלל מערכות הגוף, כך ששימוש בתועלות הענב, בעיקר כאמצעי קוסמטיקה טבעית כמו שמן זרעי ענבים, יכול להביא להצערת עור הפנים, הידיים והגוף, ליצירת תחושת רעננות ולחות גבוהה לאורך שעות ארוכות ובעיקר להביא לצמצום, או לעצירת, תוצאות שליליות או לא רצויות הנגרמות עקב תהליכי חמצון מואצים שעובר גופנו במהלך כל רגע וכל דקה.

    בנוסף למעלותיו אלו, עשיר שמן זרעי ענבים בויטמין מסוג E ובעוד שלל תכונות המספקות לגוף, ולנפש, את האיזון המושלם בין צרכים פיזיים, צרכים קוסמטיים ואסתטיים וצרכים נפשיים ומנטליים.

  • שמן זרעי ענבים
    היתרונות הבריאותיים ותכונות היופי של שמן זרעי ענבים
    שמן זרעי ענבים הוא תוצר לוואי של תהליך ייצור יינות. לאחר ייצור היין על ידי לחיצת ענבים, זרעי הענבים נותרים מאחור. שמן זרעי ענבים מופק מזרעי ענבים אלה. שמן זרעי ענבים משמש כשמן יופי טבעי והוא משווק גם כחלופה בריאה לשמן צמחי. היתרונות הבריאותיים של שמן ענבים שמן זרעי ענבים עשיר בחומצות שומן רב בלתי רוויות (PUFAs), בעיקר חומצות שומן אומגה 6. על פי נתוני איגוד הלב האמריקני, חומצות PUFA עשויות להועיל ללב אם הן משמשות במקום שומנים רוויים ושומני טרנס בתזונה שלך. מחקרים מראים כי PUFAS עשוי להפחית את הכולסטרול ואת הסיכון למחלות לב. אבל יש מלכוד: בריאות אופטימלית תלויה באיזון הנכון של חומצות שומן אומגה 6 וחומצות שומן אומגה 3 בגוף. מרבית האנשים מקבלים יותר מדי חומצות שומן אומגה 6 בתזונה שלהם וכמעט לא מספיק אומגה 3. מחקרים מראים כי יותר מדי חומצת שומן אומגה 6 עלולה לגרום לדלקות שעלולה להוביל למחלות כרוניות, כולל סרטן. כך שאם אתם כבר צורכים מספיק אומגה 6 בתזונה שלכם, צריכת שמן זרעי ענבים באופן קבוע עשויה לעלות את רמת אומגה 6 ברמות לא בריאות ולאו דווקא מומלצת.
    אך אין ספק שהוא דווקא אחד השמנים היותר טובים לעור שלנו. המבנה שלו גורם לכך שהוא שמן "קל" החודר היטב אל תוך העור, הוא מעט מכווץ כך שהוא יהיה טוב לעור שמן למשל והוא עשיר בויטמין E, אפילו יותר משמן זית. ויטמין E הוא ויטמין שעובד כנוגד חמצון מסיס בשומן, המסייע בהגנה על התאים שלך מפני נזק לרדיקלים חופשיים שקשורים לסרטן, מחלות לב ומחלות כרוניות אחרות. ויטמין E תומך גם במערכת החיסון של העור ומגן מפני נזקים של קרינת השמש.

    עוד על יתרונות היופי של שמן זרעי ענבים
    חברות הקוסמטיקה משתמשות בשמן ענבים במוצרי טיפוח העור שלהן ומוצרי טיפוח השיער אך רבות מהן משתמשות בשמן מזוכך אחסר את כל הערכים הנפלאים של השמן. שמן זרעי ענבים בכבישה קרה הוא שמן בעל גוון ירוק עשיר וארומה אופיינית המזכירה יין, אי אפשר להתבלבל בטעם המדהים שלו.

    שמן ענבים לעור בריא
    יתרונות היופי של שמן זרעי ענבים לעור עשויים לנבוע מכמות הוויטמין E והחומצה השומנית מסוג אומגה 6. רדיקלים חופשיים וגורמים סביבתיים כמו שמש, רוח וזיהום יכולים עשויים להגביר את סימני ההזדקנות ולגרום לעור יבש ושינויים בעור. על פי מחקרים, חומצות שומן אומגה 6 ואומגה 3 מכריעות לתפקוד העור ולמראהו. וחומצות שומן אומגה 6 נחוצות לתפקוד מחסום העור התקין. החומצה העיקרית באומגה 6 בשמן זרעי ענבים היא חומצה לינולנית. חומצת שומן זו עשויה לעזור בהפחתת הדלקת בשכבות האמצעיות והחיצוניות של העור. שמן זרעי ענבים חודר לעור במהירות ואינו מותיר את העור בתחושה שמנונית.

    כדי להשתמש בשמן זרעי ענבים על הפנים, עסו מספר טיפות לעור נקי לפני שאתם הולכים לישון בלילה. תוכלו לחזור על התהליך בבוקר, אם תרצו. מכיוון ששמן זרעי ענבים אינו סותם נקבוביות, הוא אידיאלי לכל סוגי העור, כולל עור שמנוני הזקוק לחות.

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
ת
ת.ע.
מצויין
ר
ר.מ.
שמן מדהים!
ו
ו.ש.
שמן זרעי ענבים מעולה

JOIN US