משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

שמן אתרי רוזמרין Rosemary

  • שמן אתרי רוזמרין  Rosemary

    רוזמרין כצמח נמצא בשימוש משחר ההיסטוריה, באנגליה נעשה בו שימוש כקטורת לגירוש שדים ורוחות, סטודנטים היו מכינים ממנו זר לראש כדי לשפר זיכרון לפני בחינות. בצרפת עישנו את הצמח בחדרי חולים לטיהור, הוסיפו אותו כתבלין לשיכר וליין, ועשו בו שימוש בהרחקת עש מבגדים.

    שמן אתרי רוזמרין הינו שמן חזק מאוד משכך כאבים ופועל על מערכת העצבים

     

    מידע על שמן רוזמרין:

    שם בוטני: Rosmarinus officinalis

    מקור: מרוקו

    תהליך הפקה: זיקוק באדים

    חלק צמח: עלים

    גידול: פרא

    רמת השמן: טיפולי Therapeutic

    רמת נדיפות: Middle

    ארומה: רענן, עשבוני מעט מנטולי

     

    שמן רוזמרין בארומתרפיה : משכך כאבים, קוטל חיידקים, מחטא, מעלה לחץ דם, משפיע על העצבים, קוטל טפילים, משפר זרימת דם, שטחית, ממריץ, משפר תפקודי קיבה.

    רוזמרין בקוסמטיקה :  פחות נפוץ לטיפולים בעור אך נפוף לטיפולים בקרקפת ושיער - ממריץ את זרם הדם בקרקפת ומטהר אותה, בולם נשירת שיער, מסלק קשקשת, מונע כינים.

     

    שיקולי בטיחות:

    אסור לשימוש בהריון, אסור לשמוש באפילפסיה, אסור בלחץ דם גבוה, אסור במחלות של מערכת העצבים והנפש המטופלות באמצעות תרופות – יכול להיות רעיל למערכת העצבים, *לאנשים רגישים יכול לגרום לדרמטיטיס ולגירוי העור.

    מומלץ לשימוש במינונים נמוכים

     

    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

JOIN US