משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן אתרי קמומיל רומאי / 5CC

  • שמן אתרי קמומיל רומאי טהור / 5CC

    שמן אתרי קמומיל רומאי ידוע בתכונות ההרגעה שלו וניחוחו הנעים. הוא יכול להקל על חרדה ומועיל בפורמולות טיפוליות לשיער ולעור. קמומיל רומאי הוא שמן מבוקש על ידי יצרנים של מוצרי קוסמטיקה ומוצרים לטיפוח גוף, כמו גם בתעשיית הקוסמטיקה והבשמים הטבעיים.
     
    מידע על השמן: 
    שם בוטני: Anthemis nobilis
    מקור: בריטניה
    תהליך הפקה: זיקוק באדים
    חלק צמח: פרחים
    גידול: עיבוד שדות
    רמת השמן: טיפולי Therapeutic
    רמת נדיפות: Middle
    ארומה: טרי, חם, מתוק, פירות

    שימושים: שימושי בתחום טיפוח עור ושיער, כוויות, אקנה, פריחות, דלקת, עיכול, עצבנות, התכווצויות, עוויתות
    קוסמטיקה: מרגיע, אנטי דלקתי, מזרז חידוש רקמת עור, מאיץ ריפוי פצעים, מעכב תהליכי הזדקנות. מתאים לאקנה, עור מגורה, סדוק, כוויות, דרמטיטיס, פצעים

JOIN US