משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

שמן אתרי פצ'ולי Patchouli / 10CC

  • שמן אתרי פצ'ולי  Patchouli / 10CC

    שמן אתרי פצ'ולי הינו שמן בעל ניחוח עמוק ומרגיע ונפוץ מאוד בשימוש במוצרי קוסמטיקה ובישום. הפצ'ולי משמש לעתים קרובות ובשמים אוריינטליים כמו גם בבשמים עציים ויבשים בניחוחות גבריים.
     
    מידע על השמן
    שם בוטני : Pogostemon cablin
    מוצא: סרילנקה
    תהליך הפקה: זיקוק אדים
    חלק צמח : עלים
    גידול : מתורבת 
    רמת השמן: טיפולי  Therapeutic
    רמת נדיפות: Base
    ארומה : מתוק , ארצי, טחבי, עמוק עם נגיעות בלסמי עדינות. 

    שימושים בארומתרפיה: נוגד דיכאון ,אנטי דלקתי, אנטי חיידקי, אנטיספטי, טיפוח שיער, טיפוח עור, בקרת תיאבון, מסייע בבעיות עור (כגון דרמטיטיס , קשקשים , אקזמה, סעפת , זיהומים פטרייתיים , בכף רגל , ועוד ) .

    קוסמטיקה: שמן פצ'ולי מתאים לעור סדוק, יבש, שמן, מבוגר, דלקתי, טיפולי אנטי אגי'נג, קמטים, סבוריאה , אקנה, אקזמה, נקבוביות פתוחות, סימני מתיחה.

    מתחבר עם לבנדר, לימוניים, גרניום, רוז, סנדלווד, פצולי. 

    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
ד
ד.א.
שמן פצולי

מצויין

JOIN US