שמן אתרי עץ התה Tea Tree

שמן אתרי עץ התה Tea Tree

כמות
מחיר 28.00 ₪
/
  • 100% טהור
  • תשלום מאובטח
  • משלוח חינם לנקודת חלוקה בהזמנה מעל 299 ₪
כולל מע"מ דמי המשלוח יחושב בסל הקניות
  • שמן אתרי עץ התה Tea Tree

    שמן עץ התה מוכר מאוד ונמצא בשימוש האבוריג'ינים באוסטרליה זמן רב נגד כל שלושת הסוגים של חומרים מזהמים: חיידקים, פטריות ונגיפים, פני שהבינו את החשיבות של תכונות הריפוי של העץ הקטן הזה. לאחר שהוצג באירופה בשנות 1920 המאוחרות, שמן אתרי עץ תה נכלל בערכות הרפואיות של הצבא במלחמת העולם השנייה, בשל החיטוי המצוין שלו ומאפייני חיסון ממריצים.
     
    מידע על השמן
    שם בוטני: Melaleuca alternifolia
    מקור: אוסטרליה
    תהליך הפקה: זיקוק באדים
    חלק צמח: עלים
    גידול: מתורבת, אורגני
    רמת השמן: BP , טיפולי  Therapeutic
    רמת נדיפות: TOP
    ארומה: טרי, תרופתי ועשבוני.
    שימושים ארומתרפיה: משמש למגוון רחב של יישומים בשל יעילותו כנגד כל שלושת הסוגים של חומרים מזהמים: חיידקים, פטריות, וירוסים.

    שמן עץ התה

    שמן אתרי עץ התה הינו שמן חובה בכל בית. הוא שמן אנטי ספטי חזק במיוחד, אנטי פטרייתי, אנטי ויראלי, מאיץ ריפוי פצעים, מרגיע גרויי עור.
    שמן עץ התה מתאים לטיפול בעור במצבים דלקתיים, אקנה, פטריות, נפיחויות, אדמומיות, יבלות, הרפס, פסוריאזיס, קנדידה, גרד.
    ניתן להשתמש בשמן עץ התה ישירות לטיפול מקומי בעור. 

    מקור שמו של הצמח – עץ התה, הוא במלחים אוסטרליים שהיו נוהגים לחלוט את עלי הצמח ולהכין מהם משקה המזכיר את התה המוכר של ימינו, למעשה, עץ התה אינו נחשב לצמח ידידותי יתר על המידה לאדם, ועבור בעלי חיים הוא עלול להיות אף מסוכן ביותר. עם כל זאת, כאשר מפיקים את שמן עץ התה ומשתמשים בו על פי ההנחיות וההגדרות היצרן, יכול השמן האתרי המצוין הזה לשמש כתרופה מדהימה כנגד אקזמות, יבלות, דלקות באצבעות ופטריות שונות בכפות הידיים והרגליים.

    שימושים נפוצים נוספים בשמן עץ התה הם כנגד פצעי אקנה וכנגד דלקות בדרכי השתן, ונשים משתמשות בו גם לשם שטיפה וגינאלית, אם כי חשוב לזכור למהול את השמן בשמן אחר או במים ולא להשתמש בו בצורתו הטבעית, על מנת להפחית מעט את תכונותיו הרעילות, אותן תכונות שבגינן הוא מסוכן לילדים ולבעלי חיים. שמן עץ התה יכול גם לסייע למניעת קשקשים בשערות ולמיגור הופעה של כינים, כמו גם להשארת השיער חי, בריא ומלא חיוניות.
    שמן אתרי עץ התה, אם כן, הוא דו פרצופי במידה מסוימת. הוא אפקטיבי ומועיל ביותר לכל מיני בעיות במערכת החיסון ודלקות עור מציקות, אך, בד בבד, צריך להיזהר באופן השימוש בו ובצורת השימוש בו. כאשר מתנהגים איתו בצורה אחראית ונכונה, אפשר להנות מתוצאות מצוינות. 

    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

 נקודת חלוקה ולוקרים בפריסה ארצית -  במחיר 18 שקלים לכל חלקי הארץ ובחינם בהזמנות מעל 299 ש"ח. טווח חלוקה הינו לרוב 5-10 ימי עסקים הנספרים מיום לאחר יציאת ההזמנה מהחנות.

אופציה זו מתאימה לחבילות קטנות עד שני קילו. במידה והחבילה שלך תשקול יותר / לא תתאים מבחינת גודל המארז ללוקר, נעדכנך טלפונית.

במקרה חריג שבו נקודת חלוקה סגורה מכל סיבה שהיא, החבילה תשלח אוטומטית לנקודת חלוקה הבאה הקרובה ככל האפשר.

 

*  שליח עד הבית - לכל חלקי הארץ הנו 35 שקלים.  בהזמנות מעל 600  - בחינם.

זמן האספקה הנו לרוב עד 3-5 ימי עסקים הנספרים מיום לאחר יציאת ההזמנה מהחנות. 

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
א
אנה אברמוביץ

תודה על הטיפול המהיר!!

ש
שרית לוי
שמן עץ התה

שמן עץ התה אחד השמנים החשובים והשימושיים, אותו אני מכירה שנים רבות, משתמשת בו במסגרת טיפולי הקוסמטיקה לפצעים, פיטריות ובכלל מחטא

מוצרים נוספים שעשויים לעניין אותך
נצפו לאחרונה