משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן אתרי סנדלווד Sandalwood / 5CC

  • שמן אתרי סנדלווד Sandalwood / 5CC

    שמן אתרי סנדלווד הינו אחד השמנים היעילים והמפורסמים
    מופק מליבת העץ אשר חייב להיות בן 30 שנה לפחות. 
    שמן סנדלווד הוא שמן שיש לו ביקוש נרחב בטחום טיפוח העור והגוף , בשמים טבעיים, וקטורת לניחוח ובעל ניחוח ייחודי והשפעה מרגיעה .

    מידע על השמן
    שם בוטני : Santalum album
    מוצא: סרי לנקה
    תהליך : זיקוק באדים
    חלק צמח : גזע העץ
    גידול : פרא
    רמת השמן: טיפולי  Therapeutic
    רמת נדיפות: Base
    ארומה : עצי , חם ומתוק מעט יבש.
    שימוש: בשמים , עור וטיפוח גוף , קטורת, טקסים רוחניים, מדיטציה.
    נוגד דיכאון, מעורר תשוקה מינית, יעיל לבעיות נשימה, נותן  מקרקע.

    בתחום הקוסמטיקה שמן סנדלווד הינו אנטי דלקתי, מרגיע, מלחח, משקם, מחזק את כל סוגי העור, מגביר טונוס, מוריד דלקות ונפיחויות. מתאים לעור שמנוני ומזיע, עור בעייתי ורגיש, טיפולי אנטי אגי'נג, עור עם קמטים, עור יבש.

    מתחבר עם פצולי, אילנג אילנג, לבנדר, לימוניים, גרניום.

    מאמרים מומלצים : 
    אופן השימוש בשמנים אתריים
  • סנדלווד Sannlum album (383 מילים)


    שמן אתרי סנדלווד לרוב מיוצר בהודו ובאוסטרליה. הוא מופק מליבת העץ או השורשים ויש לו ניחוח אופיינו שיש הקוראים לו "ניחוח המקדשים של הודו". 

    לשמן סנדלווד יש מזג יאנג מתון והנדיפות B .


    הוא נחשב לקוטל פרזיטים, טוב לטיפול בקרומים הריריים.


    תכונות שמן הסנדלווד

    אנטי דכאוני, מפחית דלקות, מחטא (דרכי השתן, ריאות), מפיג התכווצויות, מעורר תשוקה מינית (אפרודיזיאק), מכווץ רקמות, מפחית גזים במעיים, מתקן פגמי עור, משתן, מרכך עור, משחרר כיח, קוטל פטריות עור, קוטל חרקים, מרגיע מחזק.


    מבחינה כללית עץ הסנדלווד נחשב לסמי פרזיט, בהתחלה הוא "מתפרזט" על עץ אחר ולאחר כמה שנים הוא הורג אותו. עץ הסנדלווד משמש לריטואלים דתיים בהודו ולבישום מקדשים. באמונה של ההודים זה עץ שגדל בגן עדן וירד למטה להזכיר לנו את ריח הגן. שורשיו עמוקים ביותר והם מאמינים שיש לו קשר עם המתים ולכן כששורפים גופות משתמשים בו. 

    משתמשים בו גם לייצור רהיטים ולפיסול מפני שאין לגזע שלו "עיניים".

    ברפואה הסינית הוא משמש כסם מרפא חזק ולהמרצת מערכת העיכול.


    השמן האתרי הנפלא מחשב לפיקסטיב – מאזן תרכובת ולכן משתמשים בו בתעשיית הבשמים. השמן מאוד מרגיע ומדיטיבי והריח מופרש מהעור וממערכת השתן.


    שמן סנדלווד נחשב לשמן אתרי נפלא ויעיל לטיפול במגוון מערכות הגוף:


    מערכת הנשימה: נפלא לטיפול במחלות דלקתיות, אפשר לטפל בו באדים במחלות ריאה, מצבי צרידות, שיעול יבש, הצטננות ואסמה.


    מערכת העיכול: שיהוקים, גיהוקים, בחילות, הקאות, שלשולים, חיידקי מעיים ודלקות מעיים, מרגיע את הקיבה, טוב למעי רגיז, עיכול תקין.


    מערכת השתן: נחשב לשמן משתן, מתאים לטיפול בבריחת שתן.


    מערכת המין והרבייה:  אצל נשים הוא מטפל בקרירות מינית, יעיל בטיפול בציסטות ודלקות. מתאים לטיפול בגברים בבעיות של התכווצות צינור הזרע או פליטת זרע כואבת, אימפוטנציה, או קרירות מינית

    מבחינת מערכת המין הגברית הוא מחזק את הצד של התכונות הגבריות – להוציא דברים מהכח אל הפועל גם מהנפשי וגם מהפיזי. 

    במזרח כשיש לזוג בעיה להיכנס להריון הם מעסים אחד את השני לפני קיום יחסים בשמן סנדלווד. אילנג אילנג  + סנדלווד = שילוב מוצלח לעיסוי זוגי (כמובן מדוללים בשמן צמחי)


    מערכת העצבים:  לשמן סנדלווד יש יכולת להרגיע את המערכת בכלל.


    נפשית: נחשב לשמן מקרקע, מרגיע, מדיטטיבי, אנטי דיכאוני, נגד חרדות.


    מערכת הדם: שמן סנדלווד טוב לטיפול בהתכווצויות יתר של הלב ובכל מצב של כאבי לב (גם נפשי).  


    מערכת העור: מרגיע עור מגורה, לטיפול בעור יבש, סדוק, עור דלקתי, דרמטיטיס, פסוריאזיס, סבוריאה, אקנה, מחייה עור מבוגר ושומר על גמישותו, מתאים למצבים אלרגיים בגוף.

    שיער: טוב לטיפול נגד קשקשים.

    אין לראות בשום אופן במידע המופיע במאמר זה משום מידע רפואי או המלצה רפואית. לפני כל שימוש בשמן אתרי יש לקרוא היטב את המידע, להתייעץ עם איש מקצוע ולפעול רק על-פי ההנחיות. אין לראות במידע המופיע במאמר משום הבטחה לתוצאה כלשהי ו/או אחריות לאופן הפעילות של החומר. 

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

JOIN US