משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

שמן אתרי נרולי 10CC / Neroli

  • שמן אתרי נרולי 10CC / Neroli

    10% בחוחובה

    שמן אתרי נרולי הינו בעל ניחוח ייחודי נפלא. 
    הפרחים מגיעים מעץ התפוז המר, ירוק עד. נרולי הוצג לראשונה כניחוח אופנתי לקראת סוף המאה ה -17 על ידי הדוכסית של Bracciano, נסיכה של Nerola. היא השתמשה כבושם ובמים המשמשים לרחצה. ניחוחו נמצא  בשימוש באופן נרחב בבישום, מוצרי טיפוח לעור, ובתערובות כדי לעזור לקדם רוגע ולהקל על לחץ.


  • על מנת שתוכלו להנות משמן זה במחיר סביר, השמן נמכר בדילול של - 10% בשמן חוחובה, לשימוש נוח וחופשי.
  •  
    מידע על השמן
    שם בוטני: Citrus aurantium
    amara
    מקור: מרוקו
    תהליך הפקה: זיקוק באדים
    חלק צמח: פרחים
    גידול: מתורבת, אורגני
    רמת השמן: טיפולי  Therapeutic
    רמת נדיפות: TOP- Middle
    ארומה: מאוזן מתוק, פרחים, לבן עם ירוק קל ונימות הדרים

    השמן נוגד דיכאון, מרגיע, מרומם. אנטי בקטריאלי, אנטי  דלקתי, משפר זרימת דם, מרגיע, מרכך, מחדש רקמות.
    בקוסמטיקה מתאים לעור יבש, מבוגר, טיפולי אנטי אג'ינג, עור עדין, צלקות, סימני מתיחה בעור, עור מזדקן ומקומט.

    שמן נרולי מתחבר עם לימוניים, לבנדר, ורד ויסמין.

    ניתן לשימוש ישירות על העור כבושם

    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

  • שמן נרולי – כל היתרונות והשימושים  

    שימושיו הרבים והמגוונים של שמן הנרולי אינם חדשים. השמן האתרי בעל הניחוח המתוק והמרגיע נמצא בשימוש בתעשיית הבשמים והרפואה הטבעית כבר מעל 1000 שנים ומציע טווח רחב של יתרונות בריאותיים בהיקף רחב ביותר. השימוש בשמן נרולי בטוהר גבוה ובתהליך זיקוק איכותי, יוכל להכניס איכויות טיפוליות חדשות אל חייך.

    מה זה שמן נרולי?

    פרח הנרולי הוא שמו הרשמי של ניצת התפוז. ריח ההדרים המעודן והמתוק מריר שלו מובחן ביותר וכבש את סקרנותם של בשמים כבר במרה ה-10 לספירה. ככל שמדובר בשמן אתרי נרולי הוא אחד מהפופולריים ביותר ומיוצר בעיקר במצרים ובצרפת. 

    שמן אתרי נרולי שימושים

    השימוש בשמן הנרולי הוא מגוון ורחב מאוד ולמעשה, ניתן ליישמו כמעט בכל האופנים בהם נעשה שימוש בשמן אתרי.

    • ניתן להפיצו בדפיוזר או במבער לטיפולים ארומתרפיים.
    • הוא משתלב נהדר עם שמני בסיס לעיסוי.
    • ניתן להפיק ממנו מגוון רחב של תכשירים לטיפוח העור.
    • הוא מתאים לבליעה ומשמש למרקחות טיפוליות שונות.

    שמן נרולי כתכשיר אנטי אייג'ינג

    שמן הנרולי מגמיש וממצק את העור. תכונה זו הופכת אותו לאחד מהשמנים האתריים העוצמתיים ביותר לטיפולי אנטי אייג'ינג. הוא מעניק לחות, ברק וחיות לעור נפול, עייף ומבוגר ומגן עליו מפני פגעי הזמן והסביבה. 

    שמן נרולי לטיפוח העור

    החומרים הפעילים בשמן הנרולי מעודדים את תהליך התחדשות התאים והגלדת הפצעים. הוא מעניק שפע לחות נחוצה לעור יבש וסדוק ומקל משמעותית על גירויים ותגובות לזיהומים ואלרגניים. זוהי הסיבה שהוא מככב בקרמים ותכשירים רבים לטיפוח העור ומספק פתרון טבעי ויעיל לפגמים רבים בעור.

    שמן נרולי תכונות רפואיות

    מעבר לתועלת הרבה שהוא מעניק לעור, לשמן הנרולי יתרונות רפואיים רבים אחרים. 

    • הוא נהדר להפגת מתחים נפשיים, דיכאון וחרדות ומקל על נדודי שינה. הוא אחד משמני הארומתרפיה הנפוצים ביותר למטרה זו ומסייע להגיע לאיזון נפשי. 
    • ניחוחו המובחן משמש שנים רבות כמעורר חשק מיני.
    • בנוסף, הניחוח הנעים משרה אווירה מרגיעה ומקל על כאבי ראש.
    • בנטילה בבליעה, הוא ירגיע את מערכת העיכול ויקל על כאבי בטן, שלשולים וגזים. 

JOIN US