משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

שמן אתרי מנדרינה Mandarin

  • שמן אתרי מנדרינה Mandarin

    שמן אתרי מנדרינה Mandarin - Citrus reticulata הינו שמן עדין ונעים במיוחד, ריחו כריח הפרי והינו מתאים גם לילדים ונשים בהריון

    מידע על השמן
    שם בוטני: Citrus reticulata
    מקור: איטליה
    תהליך הפקה: לחץ, כבישה קרה
    חלק הצמח: קליפות של פירות בשלים
    גידול: מתורבת, אורגני
    רמת השמן: טיפולי  Therapeutic
    רמת נדיפות: TOP 
    ארומה: ניחוח אוייני ונעים של מנדרינה, הדרי, מתוק

    שימושים: מומלץ ליישומים טיפוליים ובישום . בסבונים, מוצרי קוסמטיקה, בשמים ומי קולון
    קוסמטיקה: מרגיע , יעיל בתערובות לטיפול בסימני מתיחה, יעיל לעור שמן ולעור מבוגר, מכווץ יעיל. מתאים לאקנה, פצעים דלקתיים, סטריאות, כתמי עור, עור רגיש ושמן, עור אדמומי.

    שמן המנדרינה מתחבר עם לבנדר, פצולי, גרניום, לבונה

    חשוב לדעת!photosensitizing אסורה חשיפה לשמש כ 12 שעות לאחר השימוש

    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

JOIN US