המשלוחים מהאתר עובדים כרגיל גם בימי הסגר

שמן אתרי מליסה 10 מ"ל Melissa

  • שמן אתרי מליסה 10 מ"ל  Melissa

    שמן מליסה – מופק מצמח התבלין – מליסה בעל ניחוח לימוני המוכר והנפלא נחשב בראש ובראשונה כצמח מרגיע

     

    מידע על שמן מליסה:

    שם בוטני: Melissa officinalis

    מקור: בולגריה

    תהליך הפקה: זיקוק באדים

    חלק צמח: עלים

    גידול: מתורבת

    רמת השמן: טיפולי Therapeutic

    רמת נדיפות:  Top - Middle

    ארומה: מתוק, לימוני רענן.

                            

    שמן מליסה בארומתרפיה: מרגיע כללי, משחרר מתחים, מסייע במצבים של לחצים, חרדות ודכאון.

    מליסה בקוסמטיקה:  לטיפול בהרפס סימפלקס, דלקות עור, אקזמות, עור מגורה ורגיש, מבשם.

     

    שמן מליסה מתחבר היטב עם – קמומיל, לבונה, לבנדר, גרניום, רוז, נרולי

      

    שיקולי בטיחות:

    פוטוסנסטיבי -  אסור לחשיפה לשמש 12 שעות לאחר המריחה על העור

                                                                               

    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
א
א.
שמן אתרי מליסה 10 מ"ל MELISSA

JOIN US