">

משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן אתרי לימון Lemon

  • שמן אתרי לימון  Lemon 

    שמן אתרי לימון Lemon - Citrus limonum , הינו בעל ריח נפלא ומרענן.

    מידע על השמן
    שם בוטני: Citrus limonum
    מוצא: איטליה
    תהליך הפקה: לחץ, כבישה קרה
    חלק הצמח: קליפות של פירות בשלים
    גידול: מתורבת
    רמת השמן: BP , טיפולי  Therapeutic
    רמת נדיפות: TOP   
    ארומה: ניחוח אופייני של לימונים טריים


    שימושים נפוצים: אנטי בקטריאלי חזק, מרענן, ניחוח לימון פרשי משגע, מרומם מצב רוח. לימון משפר את הריכוז והזיכרון, מחזק את המערכת החיסונית ומשפר את זרימת דם.

    בקוסמטיקה: מבהיר, מקרר, מחדש רקמות, משמר, מחטא. שמן לימון מתאים לעור שמן, קמטים, פילינג, היפר פיגמנטציה, אקנה, יבלות עור, אבעבועות קור, פסוריאזיס, קשקשת.

    מתחבר עם לבנדר, לימוניים, גרניום, ארז, סנדלווד

       חשוב לדעת!photosensitizing
    אסורה חשיפה לשמש כ 12 שעות לאחר השימוש

    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

JOIN US