משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן אתרי לבונה Frankincense / 5CC

  • שמן אתרי לבונה Frankincense / 5CC

    שמן אתרי לבונה - שרף המופק מהעץ . אחד העצים והשמנים העתיקים היותר, הלבונה מוזכר בתנ"ך, במצרים, בהודו ואצל רוב הכתות בעולם, שימש לקטורת ובשמים.

    שמן אתרי לבונה  מושלם עבור מוצרי קוסמטיקה (לעור בוגר וארומתרפיה, והוא  תופס מקום נכבד בתעשיית הבשמים. שמן לבונה ידוע משחר ההיסטוריה ומוזכר בתורה בשימושים קדושים ומדיטציה בגלל יכולתו להאט ולהעמיק את הנשימה, הוא מועיל לזה.
     
    מידע על השמן 
    שם בוטני: Boswellia carterii
    מקור: סומליה
    תהליך הפקה: זיקוק באדים
    חלק צמח: שרף
    גידול: פרא
    רמת השמן: טיפולית Therapeutic
    רמת נדיפות:  Base - Top
    ארומה: יבש, תו עדין של הדרים, שרף, מפולפל, ריחני

    שימושים: מושלם לעור בוגר ותכשירים המשמשים וכסיוע למדיטציה רוחנית. שמן לבונה מרגיע, מחמם, מעורר ועוזר לריכוז, יעיל לבעיות בדרכי הנשימה ומרגיע נשימה מואצת

    בקוסמטיקה: לסימני מתיחה, לפצעים וחבורות, ידוע ביעילותו לטיפוח עור מבוגר, נגד קמטים ולעור מגורה, יעיל לטיפול במחלות עור.

    מתחבר נהדר עם לבנדר, גרניום, תפוז ומנדרינה. 

    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

JOIN US