משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן אתרי יסמין אורגני Jasmin / 10CC

  •   שמן אתרי יסמין  אורגני Jasmin / 10CC 

    שמן יסמין  אורגני, Jasmin - Jasminum officinalis , הינו המלך הארומטי,  יסמין היא יליד סין, צפון הודו ומערב אסיה, עם עד 42 מינים של יסמין שנרשמו בהודו לבדה.
     
    שמן יסמין היא שמן שמביא תחושת קלילות ושמחה למי שמשתמש בו. אולי כי הוא עוזר להפיג פחד ואשמה, פטרישיה דיוויס מציינת בספרה שיסמין היא השמן החשוב ביותר למי שרוצים להיות יותר רוחניים בהיבט האינטימי של היחסים שלהם.
     
    יסמין אבסולוט מצרי -  משתלב היטב עם רוב השמנים האחרים, והוא הטוב ביותר בדילול שמן או אלכוהול או בשימוש בתערובת עם שמנים אחרים. צריך רק טיפה מהשמן היקר והנפלא הזה על מנת להקנות אלגנטיות, שיווי משקל ושלמות למוצרים שלכם.

    על מנת שתוכלו להנות משמן זה במחיר סביר, השמן נמכר בדילול של - 10% בשמן חוחובה, לשימוש נוח וחופשי.

    מידע על השמן
    שם בוטני: Jasminum officinale
    מקור: מצרים
    תהליך הפקה : אבסולוט
    חלק צמח: פרחים (נקטף לפני עלות שחר)
    רמת השמן: טיפולי  TherapeuticFine Perfumery
    רמת נדיפות: Base

    ארומתרפיה שימושים: אפרודיזיאק, תרופה נגד דיכאון, הרגעה, מפיג קשיים רגשיים, מעודן, מעודד, מנחם, מחמם.מרגיע.  
    בקוסמטיקה, מאיץ התחדשות תאים, מתאים לעור יבש, מבוגר, עור שמנוני ודלקתי, קרמים יוקרתיים, דרמטיטיס, קמטים.

    שמן אתרי יסמין משתלב היטב עם ורד וסנדלווד.
    חשוב לדעת! לא מומלץ בהריון.

    *ניתן להשתמש ישירות כבושם
     

    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
ד
ד.ב.
שמן יסמין

JOIN US