משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

שמן אתרי ורבנה Verbena

  • שמן אתרי ורבנה  Verbena

    שמן ורבנה – מופק מצמח התבלין – ורבנה המוכרת כלואיזה בעל ניחוח משגע ותכונות הרגעה.

     

    מידע על שמן ורבנה:

    שם בוטני: Verbena odorata

    מקור: מרוקו

    תהליך הפקה: זיקוק באדים

    חלק צמח: עלים

    גידול: מתורבת

    רמת השמן: טיפולי Therapeutic

    רמת נדיפות: Top

    ארומה: רענן, ירוק, תו לימוני מתוק, פרחוני מתוק.

     

    שמן ורבנה בארומתרפיה : שמן מכייח ומשחרר ליחה, מרגיע ומשחרר מתחים. דוחה פרזיטים ופטריות.

    ורבנה בקוסמטיקה :  טוב נגד פטריות שמש. קוטל ריחות זיעה, מבשם.

     

    שמן ורבנה מתחבר מצוין עם הדרים ופרחים

     

    שיקולי בטיחות:

    פוטוסנסטיבי -  לא מומלץ להיחשף איתו לשמש


    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
א
א.
שמן אתרי ורבנה

JOIN US