משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

שמן אתרי בנזואין Benzoin resin

  • שמן אתרי בנזואין Benzoin resin 

    שמן אתרי בנזואין הינו למעשה שרף המופק מן הגזע. בעל ארומה מתוקה, מחמם, מרגיע עצבים, יעיל לבעיות נשימה.

    מידע על השמן: 
    שם בוטני: Styrax benzoin
    תהליך הפקה : זיקוק באדים
    חלק צמח: שרף
    גידול: פרא
    רמת השמן: טיפולי  Therapeutic
    רמת נדיפות: Base
    ארומה: שרפי עדין, חם ומתקתק

    בקוסמטיקה מעולה לשיקום עור מבוגר, עור פגוע ומגורה, מאיץ ריפוי פצעים, מחטא, מרגיע, אנטיספטי, משקם עור וריריות.
    יעיל לפסוריאזיס, לדרמטיטיס, משמש כחומר משמר טבעי לקרמים.

    שמן אתרי בנזואין מתחבר מעולה עם פרחים וההדרים. 

    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
ש
ש.ס.

JOIN US