משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן אתרי אשכולית Grapefruit

  • שמן אתרי אשכולית  Grapefruit 

    שמן אתרי אשכולית ,  Grapefruit - Citrus paradisi , הינו בעל ריח נעים של אשכולית, מעורר ומרענן בהרחה.


    מידע על השמן
    שם בוטני: Citrus Paradisi
    מקור: ארה"ב
    תהליך הפקה: לחץ, כבישה קרה
    חלק צמח: קליפות של פירות בשלים
    גידול: מתורבת,
    רמת השמן: BP , טיפולי Therapeutic
    רמת נדיפות: TOP 
    ארומה: הניחוח המתוק והמשגע של האשכוליות. מריח כמו פירות חתוכים טריים.

    ארומתרפיה שימושים: שמן אתרי אשכולית מעולה עבור מגוון רחב של מטרות ארומטיות וטיפוליות, כגון הצטננות וכאבי ראש, מצב רוח ירוד  וכתו עליון (ניחוח) בתמרוקים טבעיים.

    בקוסמטיקה שמן אתרי אשכולית נותן טונוס לעור, עוצר דימומים. מתאים לאקנה, דלקות עור, צלוליט, ריחות רגלים,  עור עייף ונפול, הצטברות נוזלים, עור שמן ונפיחויות עור.

    השמן משתלב מעולה עם לבנדר וגרניום.

    חשוב לדעת!  זהירות: photosensitizing – ריאקציה עם שמש. אסורה חשיפה לשמש כ 12 שעות מרגע השימוש.


    : שלבו אשכולית עם לבנדר בקרם גוף ללילה או במי האמבט. השילוב מרגיע ומעודד ונפלא לסוף יום. עמוס...

    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

  • שמן אשכולית, שמן אתרי אשכולית


    מעט מאד אנשים יכולים לעמוד בריחו המשכר של פרי ההדר הנהדר הזה, האשכולית. בדומה לפרי עצמו, אף שמן אתרי אשכולית משופע באינספור תועלות בריאותיות, כשהוא מופק משכבות הקליפה העליונה של הפרי הבשל בשיטת הפקה ייחודית.

    שמן אשכולית - שימוש

    שמן אתרי אשכולית ניתן לשימוש במספר אופנים, שלכל אחד מהם מטרה ייחודית משל עצמו. למשל, הוא ניתן לבליעה (במינון של טיפת שמן אתרי אשכולית אחת על כוס מים) לצורך המרצת מערכת העיכול ושיפור התהליכים, לסיוע בחילוף חומרים, לאיזון חומציות המעיים וכבוסטר נוסף לדיאטה.

    בשימוש חיצוני, נוסיף טיפה או שתיים של שמן אתרי אשכולית לשמן נשא או לתכשיר הטיפוח ונעסה את העור בתנועות קלות לצורך טיפוח העור. בשאיפה, לעומת זאת, נשתמש במספר טיפות בדיפיוזר ונהנה, כתוצאה מכך, משיפור הריכוז, מפרצי מרץ וגם, על הדרך, מתמריץ לחילוף החומרים הנדרש לנו לצורך ירידה במשקל.

    שמן אתרי אשכולית לפנים

    השימוש בשמן אתרי אשכוליות מסייע להפגת אדמומית בעור הפנים ובכיווץ נקבוביות מוגדלות בעור, מה שהופך אותו ליעיל ומומלץ במיוחד לטיפול בעור שמן ובמצבים של אקנה. חשוב מאד לזכור כי לאחר שימוש בשמן אתרי אשכוליות יש להימנע מחשיפה ישירה לקרני השם לפחות 12 שעות, ולכן, השימוש הקוסמטי בו מומלץ בעיקר בלילה.

    שמן אשכולית - תכונות

    נוסף על היתרונות הבריאותיים והקוסמטיים שאותם הזכרנו קודם לכן, שמן האשכולית עשיר בנוגדי חמצון ובשפע של ויטמין C וויטמין P המעודדים את פעילותה של המערכת החיסונית ולוחמים ברדיקלים החופשיים. השמן נחשב לפתרון יעיל לניקוז רעלים מהגוף שמקורה בזיהום סביבתי, בכימיקאלים בתרופות וכן הלאה.

    שמן אשכולית מוכר כבוסטר המסייע בחילוף חומרים, ולכן, הוא משמש לסיוע בהפחתת משקל, בנוסף ליכולת הפחתת התיאבון שלו ושריפת השומנים (תלוי באופן השימוש בו).

    לשמן אתרי אשכולית יכולת להאט את תהליכי הזדקנותם של תאי העור, והוא נחשב למעורר מהבחינה הרגשית וכאמצעי להפגת תחושות של ריחוק או אדישות. כך שכל מה שעליכם לעשות הוא להחליט באיזה אופן אתם רוצים לצרוך אותו, ושמן אתרי אשכולית כבר יעשה עבורכם את השאר!

    למוצרים נוספים חזור לעמוד הבית >>

JOIN US