משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

שמן אתרי ארז אטלס Cedarwood

  • שמן אתרי ארז אטלס Cedarwood 

    ארז אטלס Cedarwood הוא שמן אתרי נפלא לשימוש בפורמולות ארומטיות ובשמים וניחוחו נפלא לגברים.
    שמן ארז אטלס, הוא עץ גדול, ארומטי שנעשה בו שימוש לאורך ההיסטוריה בתעשיית התרופות והקוסמטיקה והוא נחשב לאחד חומרי הקטורת המוקדמים.
     
    נא להיות זהיר בעת רכישת שמן אתרי ארז! יש מספר מינים של שמן ארז ואנו ממליצים רק ארז אטלס, כיוון שהוא הבטוח ביותר לשימוש ויש לו את הארומה הכי טובה.

    מידע על השמן
    שם בוטני: Cedrus atlantica
    מקור: מרוקו
    תהליך הפקה: זיקוק באדים
    חלק צמח: עץ
    גידול: פרא
    רמת השמן: BP, טיפולי Therapeutic
    רמת נדיפות: Base
    ארומה: עצי, ריחני, עשיר ומחמם, קרקוע ומרכוז

    ארז אטלס בארומתרפיה : שמן אתרי ארז נוגד דיכאון, מרגיע את הגוף והנפש, מחזק את מערכת העצבים. השמן מתאים לעייפות נפשית ופיזית ולחיזוק כללי.
    חיטוי עור, שמנוני ושיער, עקיצות חרקים, מכייח, הקלה באקנה.

    ארז אטלס בקוסמטיקה :  מאזן הפרשת סבום, אנטי פטרייתי, מאיץ זרימת דם, עוצר תהליכים ולכן טוב לטיפולי אנטי אייגינג.  מתאים לעור שמן ומעורב, פטריות, קשקשת, נשירת שיער, אקנה, ייצוב בשמים, ריחות רגלים, צלוליט, סבוריאה, עור יבש, מחלות קרקפת, אקזמה, פסוריאזיס.
    מתחבר מצוין עם סנדלווד ולבנדר, הדרים

    שיקולי בטיחות: מכיל קטונים. להימנע משימוש בילדים קטנים, זקנים, חולי אפילפסיה, בהריון ו / או נשים מניקות. לא מומלץ בריכוז גבוה


    מאמרים מומלצים :
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

JOIN US