שמן אתרי אילנג אילנג Ylang Ylang / 10CC

שמן אתרי אילנג אילנג Ylang Ylang / 10CC

מחיר 90.00 ₪
/
  • 100% טהור
  • תשלום מאובטח
  • משלוח חינם לנקודת חלוקה בהזמנה מעל 299 ₪
כולל מע"מ דמי המשלוח יחושב בסל הקניות
  • שמן אתרי אילנג אילנג  Ylang Ylang / 10CC

    שמן אתרי אילנג אילנג -   Ylang Ylang - Cananga odorata-  משמעות השם בסינית – פרח הפרחים. מוצאו במדגסקר.

    מידע על השמן:
    אילנג אילנג
    שם בוטני: Cananga odorata
    מקור: מדגסקר
    תהליך הפקה: זיקוק באדים
    חלק צמח: פרחים
    טיפוח: מתורבת
    רמת השמן: טיפולי  Therapeutic
    רמת נדיפות: Base
    ארומה: מתוק, פרחוני מאוד

    אילנג בארומתרפיה: נחשב לאפרודיזיאק, שמן אתרי אילנג אילנג  הינו אנטי ספטי ומרגיע. מתאים לדיכאון ומתח,לחץ דם גבוה\ היפרונטילציה.

    אילנג וקוסמטיקה: אילנג אילנג מאזן הפרשת חלב ולכן מצוין לאקנה, לעור שמן וגם לעור יבש. מרענן ונותן חיות לעור. מתאים למי פנים, שמפו ואמבט.
    משתלב היטב עם לבנדר, סנדלווד ולימון.
     
    שיקולי בטיחות: בכמויות גדולות עשוי לגרום לכאב ראש.  מספיק טיפה - שתיים בפורמולה על מנת להנות מיתרונותיו וניחוחו

    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

 נקודת חלוקה ולוקרים בפריסה ארצית -  במחיר 18 שקלים לכל חלקי הארץ ובחינם בהזמנות מעל 299 ש"ח. טווח חלוקה הינו לרוב 5-10 ימי עסקים הנספרים מיום לאחר יציאת ההזמנה מהחנות.

אופציה זו מתאימה לחבילות קטנות עד שני קילו. במידה והחבילה שלך תשקול יותר / לא תתאים מבחינת גודל המארז ללוקר, נעדכנך טלפונית.

במקרה חריג שבו נקודת חלוקה סגורה מכל סיבה שהיא, החבילה תשלח אוטומטית לנקודת חלוקה הבאה הקרובה ככל האפשר.

 

*  שליח עד הבית - לכל חלקי הארץ הנו 35 שקלים.  בהזמנות מעל 600  - בחינם.

זמן האספקה הנו לרוב עד 3-5 ימי עסקים הנספרים מיום לאחר יציאת ההזמנה מהחנות. 

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
ל
לילית נתיבאור

עדיין לא עשיתי שימוש

נ
נועה סקליר
ריח נפלא

שמן מעולה באיכות גבוהה והריח פשוט מהמם!

מוצרים נוספים שעשויים לעניין אותך
נצפו לאחרונה