משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן אבוקדו אורגני כבישה קרה Avocado Oil

שמן  אבוקדו אורגני בכבישה קרה   Avocado Oil

מכיל: 100 מ"ל

תאור: שמן צמחי אבוקדו מופק מן הפרי והינו שמן אורגני בכבישה קרה ואינו מזוכך .

שמן האבוקדו מכיל כמות גדולה של חומצה אוליאית (60% ומעלה) המעניקה לעור לחות ומחדשת בו רקמות. בנוסף, מכיל השמן לציטין ההופך אותו למקשר בפורמולות המכילות שמנים ונוזלים שאינם "מתקשרים" ביניהם, ויטמינים רבים, ביניהם ויטמין E (טוקופרול) נוגד חמצון וגם קרוטנואידים, שאף הם מסייעים במניעת החמצון. יתרונותיו הרבים, הם אלה ההופכים אותו לשמן שניתן לשימוש נרחב, בין אם בבליעה, בתיבול מזון, בטיגון (בשל נקודת העשן הגבוהה שלו), או, בשילוב בפורמולות קוסמטיות שונות, שם הוא מככב, גם בשל כושר התחלוב שלו, וגם בשל תכונותיו האחרות.  

למרות שהשמן נחשב לעשיר הוא נספג בעור בקלות. מעניק רכות ומחיה עור חסר חיים וברק.

מתאים למצבי עור יבש, קשקשים, עור מוזנח הדורש החייאה,  עור מבוגר ואקזמות.

בפולקלור נחשב בתרבויות שונות למזרז צמיחת שיער.

מתאים לשימוש במגוון מוצרים כמו מוצרים לשיער, החייאת שיערר צבוע, פגום ויבש לשימוש בקרמים מזינים לפנים, לידיים וטיפול בנזקי השמש.

.השמן ניתן לשימוש ללא הגבלה בכל מוצר שימוש קוסמטי

 שמן אבוקדו- השמן של השכן ירוק יותר

לאבוקדו יש מעלות ויתרונות רבים, בכל מה שקשור לתזונה ולשימושים קוסמטיים. באבוקדו ניתן למצוא מגוון רחב של ויטמינים, מינרלים וחומצות שומן חיוביות וצריכתו יעילה ביותר כנגד לחץ דם גבוה, שלשולים ופריחות. מהאבוקדו מייצרים מסיכות פנים, מסיכות לשיער,  קרמים לעיניים ולידיים ותכשירים לעור יבש.

בשנים האחרונות עלה מאוד קרנו של שמן האבוקדו, על פני שמנים אחרים, גם כאמצעי לצריכה תזונתית וגם כאמצעי קוסמטי אפקטיבי מאוד לשלל תכשירים, משחות וקרמים. אבוקדו עשיר בויטמינים מסוגA, E, B1, B5, B2במינרלים כגון אשלגן, מגנזיום, ברזל, סידן וזרחן, בחומצות שומן חיוניות (ויטמיןF), בחלבונים ולציטין ובחומרים אנטי אוקסידנטים.


האבוקדו, ששמו נגזר מהמילה האצטקיתAhuacatl (אשכים- ככל הנראה בשל הדמיון לאבר המשמעותי הזה וגם משום שהאמונה הייתה שיש לפרי סגולות של פוריות והצלחה מינית), הוא עץ טרופי שנתגלה בדרום אמריקה והשמן שהופק ממנו, שמן אבוקדו, הוא מהשמנים הותיקים והראשונים שהופקו מפרי כלשהו. השמן הזה, בניגוד לשמנים צמחיים ואתריים אחרים, לא מופק מזרעי הפרי אלא מהציפה שלו, אותו חלק ירוק אותו אנו גם אוכלים, בשיטה של כבישה קרה וסחיטה בצנטריפוגה, סחרור מהיר. השמן הגולמי המתקבל לאחר תהליכים אלו עובר תהליך זיכוך שבסופו מתקבל שמן איכותי, צלול ומאוד בריא, שמן אבוקדו מכיל ויטמיניםA, B ו-D והוא גם עשיר בלציטין ובחומצות שומן חיוניות (ויטמיןF).


למטרות קוסמטיקה טבעית, שמן אבוקדו יעיל במיוחד לשם הזנת העור והשיער, טיפולי אנטי אייג'ינג, איחוי פצעים, הרגעת עור מגורה ועוד. השימוש בשמן אבוקדו, כאמור, עולה ופורח בקרב אוכלוסיות מגוונות ורבות ברחבי העולם, שמצאו כי יותר בריא, יותר טעים, יותר מזין והרבה יותר מהנה להשתמש בשמן טבעי מסוג שמן אבוקדו על פני שמנים אחרים, תעשייתיים ומזיקים לגוף ולבריאות.

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
מ
מ.א.
מ
מ.ג.
שמן אבוקדו
ס
ס.ר.
ר
ר.ח.
חוו"ד שמן אבוקדו

JOIN US