">

  משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

חמאת קקאו נא אורגנית Cocoa Butter

  • חמאת קקאו נא אורגנית   Cocoa Butter

    מכיל 250 גרם - 100% חמאת קקאו נא אורגנית למאכל ושימוש קוסמטי בכל תכשיר

    חמאת קקאו היא שמן צמחי נפלא המופק מפולי הקקאו בעצומו של תהליך הייצור של השוקולד ושל אבקת הקקאו. חמאת קקאו בעלת ריח קליל של שוקולד
    וקקאו. חמאת הקקאו היא זו שנותנת לשוקולד את המוצקות . חמאת קקאו היא למעשה השמן/שומן הצמחי היציב ביותר בטבע, היא מכילה אנטי אוקסידנטים חזקים ביותר ולכן אורך החיים שלה מגיע עד 5 שנים. שימושה העיקרי הינו בתעשיית השוקולד, הקוסמטיקה והסבונים. נמסה בקלות במגה עם העור ומעניקה לו לחות קטיפתית.

    מתכון להכנת קרם חמאת קקאו מפנק

    חמאת קקאו נא טבעית אורגנית - מתוק כמה שזה מזין...את העור

    רבים מתייחסים לעץ הקקאו כעץ שמפוליו מכינים את השוקולד ואת שאר המוצרים המתוקים והנפלאים המופקים ממנו, משוקו ועד לליקר. מסוכריות ועד לוופלים מתוקים ועוד ועוד. אולם, מפולי הקקאו, כחלק מאופנת השימוש בסוגי שמנים צמחיים לצרכי קוסמטיקה וטיפוח, ניתן להפיק גם קרמים, משחות ותמרוקים בעזרת הפיכתם לסוג של חמאת קקאו המשמשת לצרכים שונים ומגוונים, החל מהפיכתה לאבקת שוקו וכלה בניצולה לצורך ייצור תרופות, קרמים ומשחות קוסמטיות ואסתטיות.
    חמאת קקאו נקראת גם שמן תאוברומה והיא, כאשר מזוככת בצורה טבעית וכבישה קרה, ניתנת למאכל ומשמשת גם בתעשיית המזון, כמו גם, כאמור, בתעשיות אחרות דוגמת רוקחות, קוסמטיקה וכיוצא באלו. לחמאה עצמה יש גם מרקם וגם ריח עדין של שוקולד, כך שגם מחתיכת חמאת קקאו גולמית ניתן ליהנות ולהפיק את התועלות של השוקולד וערכיו.
    מקור הקקאו הוא, ככל הידוע, מיערות אמריקה הלטינית, וכבר בני השבטים האינדיאנים הקדומים ידעו לנצל את עליו ואת פריו למגוון צרכים, החל מהפיכת הפולים לסוג של מטבע עובר לסוחר וכלה בהכנת משקאות לארמון השליט ובני האצולה סביבו. לאירופה הגיע הקקאו במאה ה-16, ורק במאה ה-17 החל להיות נפוץ ומקובל מחוץ לספרד, תוך קבלת הערכים המוכרים לנו כיום, של מעורר חשק, אנרגיה, תשוקה ומיניות.
    היום מרבית פולי הקקאו מגיעים מאזור אפריקה המשוונית.
    הפקת חמאת קקאו נעשית כחלק מתהליך הפקת אבקת הקקאו המקובל ועל ידי ניקוז חלק מהשמנים הנוצרים מהתהליך, שהם הם אותה חמאה שאנו מכירים ומשתמשים בה לצרכים שונים.

    שפתון חמאת קקאו

    חמאת גוף קקאו 

  • מה אפשר להגיד על קקאו שעוד לא נאמר? ממשקה השוקו החורפי החם (עם מרשמלו וקצפת) ועד לשוקולד האהוב שלנו, נראה, כאילו בכל מקום בו אנחנו זקוקות לבוסטר של מרץ, הקקאו נמצא שם. גם חמאת הקקאו האורגנית נכנסת בדיוק להגדרה זו, מאחר והיא נותנת לעור שלנו את בוסט הלחות לו הוא זקוק.

     

    מהי חמאת קקאו?

    חמאת קקאו (או בשמה המקצועי "שמן תאוברומה") היא השומן האכיל המצוי בפולי הקקאו. היא מחולצת מפולי הקקאו בתהליך מיוחד, אשר מותיר בתוכה את הויטמינים והחומרים שמיטיבים עם גופנו (בזמן אכילתה) ועורנו (בזמן מריחתה). זוהי הסיבה לכך שמומלץ להעדיף חמאת קקאו נאה או חמאת קקאו אורגנית, על פני אופציות אחרות, מתועשות יותר. לחמאת הקקאו הגולמית בטרם המסתה יש מרקם וריח עדין של שוקולד, כך שחתיכת חמאת קקאו גולמית יכולה בהחלט לספק את הצורך במשהו מתוק, חוץ מיתרונותיה הרבים. 

    למה דווקא חמאת קקאו?

    מקורו של הקקאו הוא, על פי ההשערות, יערותיה של יבשת אמריקה הלטינית והשימוש הראשון המתועד שנעשה בצמחי הקקאו, מיוחס לבני השבטים האינדיאנים הקדומים, אשר השתמשו בהם למגוון מטרות, אם לצריכה עצמית של הפולים, אם כמטבע עובר לסוחר, ואם כמרכיב בהכנת המשקאות של אנשים רמי מעלה. אל ספרד הגיע הקקאו במאה ה-16 עם הימאים, והמאה ה-17 פיזרה אותו בשאר חלקי העולם, וגם ייחסה לו את המיתוסים והאמונות המיוחסים לו כיום (כאפרודיזיאק וממריץ באופן כללי). כיום, מקורה של מרבית חמאת הקקאו הוא אפריקה, והפקתה היא חלק מתהליך הפקת אבקת הקקאו שאנחנו מכירים. 

    חמאת קקאו נאה, אורגנית ועמידה

    השמן הצמחי המתגבש לכלל חמאת קקאו משמש בתעשיית הקוסמטיקה והטיפוח, ומהווה חומר גלם למוצרי טיפוח רבים שמטרתם ללחלח את העור ולתת לו מראה חיוני ובריא. האנטי-אוקסידנטים שהיא מכילה הופכים אותה למרכיב עמיד למשך תקופת זמן ארוכה מרוב חומרי הגלם המשמשים בקוסמטיקה הטבעית, ולכן, שילוב חמאת קקאו כמעט בכל קרם, סבון או שפתון, הוא טבעי והגיוני לחלוטין. שבבי חמאת הקקאו הנמסים בעדינות בכף ידך יכולים להוות דרך מצוינת להעשיר את עורך ושערך ולהפכם בריאים יותר.

     

    הכנת שפתוני קקאו טבעיים פלוס גוון

    מתכון להכנת חמאת גוף קקאו

    לרכישת חמאת קקאו נא אורגני

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
א
א.מ.
ריח משכר
מ
מ.ג.
חמאת קקאו
ח
ח.א.
מוצר מומלץ

JOIN US