משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

חומצה אלפא ליפואית alpha lipoic acid

  • חומצה אלפא ליפואית alpha lipoic acid

    מכיל: 
    alpha lipoic acid

    כמות: 10 גרם

    תיאור :
    אבקה צהובה

    מאפיינים:
    חומרי גלם קוסמטיקה טבעית -  חומצה אלפא ליפואית  Alpha Lipoic Acid -ALA  היא נוגדת חמצון רבת עוצמה עם תכונות אנטי אייג'ינג.
    חומצה אלפא ליפואית הוא נוגד חמצון המשמש לטיפול ולמניעת הזדקנות העור, הפרעות פיגמנטציה. חומצה ליפואית חומצה בעלת יכולת להפחית את הדלקת שגורמת להזדקנות עור מואצת. היא משמשת לעתים קרובות מוצרי טיפוח לעור שנועדו להפחית את דלקת, לשפר את ייצור האנרגיה בתאים, לנטרול מתכות כבדות ורדיקלים חופשיים. היא משמשת להפחתת קמטוטים וקמטים.
    כדאי לשים לב! חומצה אלפא ליפואית, היא חומצה והיא עשויה לגרום לגירוי. להתחיל עם כמויות קטנות. תחושת עקצוץ קלה / בערה נפוצה בשימוש בחומצה אך אמור להעלם אחרי כמה דקות. אם לא, לשטוף ולהשתמש באחוז קטן יותר. אלפא ליפואית רגישה לקרינת UVולכן השימוש בחומר רק בשעות הערב.

    אפליקציה:
    לשימוש במוצרי חידוש עור, אנטי אייג'ינג, קרמים וסרומים, תערובות שמנים.

    הוראות שימוש:
      מומלץ להתחיל בריכוז נמוך של 0.5-3% מדולל בתכשיר.

    לשימוש בשעות הערב בלבד.

  • אין ספק כי הטרנד ה"חומצתי" שפגשנו בשנים האחרונות הפך את שגרת הטיפוח (הביתית וזו הנעשית בידיהן של קוסמטיקאיות מקצועיות) שלנו ליעילה ולמעניינת במיוחד. אחת מהחומצות היעילות והוורסטיליות יותר שפגשנו, היא חומצה אלפא ליפואית, נוגד חמצון טבעי שאמנם מצוי בכל תאי הגוף שלנו, אבל רתימתו וניתובו לתחום טיפוח העור הפגישה אותנו עם חומר אנטי אייג'ינג ייחודי ומעניין.

     ?מה זה חומצה אלפא ליפואית

    בדומה לוויטמין C, חומצה אלפא ליפואית מוכרת לחוקרים מזה שנים רבות. אולם, למרות זאת, בשנים האחרונות, מתרבות ההוכחות והעדויות להשפעה הברוכה שיש
    לחומצה זו, הן בנטילה פומית (בבליעה, דרך הפה) והן במריחה מקומית טיפולית. למניעת הזדקנות העור ולטיפול בהפרעות פיגמנטציה. בנוסף, משמשת החומצה האלפא ליפואית להפחתת עומקם של קמטוטים וקמטים. חומצה אלפא ליפואית מסיסה במים ובשמן, דבר אשר הופך אותה לנוגד חמצון עצמתי שמסוגל לפעול גם על פני השטח וכן עמוק מתחת (זאת, בניגוד למשל לוויטמין ה-C שמסיס במים או לוויטמין ה-E שמסיס בשמן. מסיסותה בשני סוגי הפאזות, מאפשרת לה להגביר את יעילותם של נוגדי החמצון האחרים, מה, שכמובן, מאפשר לנו להעניק לעור הגנה מוגברת.

    ?כיצד עובדת חומצה אלפא ליפואית

    תכונותיה של החומצה האלפא ליפואית מאפשרות לה להשתלב בטיפול העור באספקטים שונים:

    לחומצה אלפא ליפואית תפקיד מיוחד בשיכוך מצבים דלקתיים של העור, אשר, כידוע, מזרזים את תהליכי ההזדקנות שלו. החומצה מונעת מהתא לייצר את גורמי דלקת (הציטוקינים) שמזיקים לתא.

    בנוסף, היא משפעלת בתוך התא את הפקטור המפעיל אנזימים שתפקידם לעכל את תאי הקולגן שנפגעו ע"י הרדיקלים החופשיים. רגישה לקרינת ה-UV, ולכן יש למקד
    לכן, מריחה חומצה אלפא ליפואית מייצרת אפקט של טשטוש קמטוטים וצלקות באופן מובחן לעין.

    החומצה מסייעת במניעת אפקט עודף סוכר בתא, הגורם להיצמדותו של הסוכר לחלבונים בתאים שבכל הגוף. בתהליך זה, הקרוי גליקוזילציה הסוכר הנקשר לקולגן גורם ליצירתם של קשרי-צילוב (Cross-Linking), שהופכים את עור הגוף לחסר גמישות. חומצה אלפא ליפואית מחזירה לאחור את שלב הקישור על ידי כך יצירת מטבוליזם טוב יותר של הסוכר בתא.

חומצה אלפא ליפואית מסייעת גם בייצורה של המולקולה הקטנה - NO (Nitric Oxide), העוזרת בשליטה על זרימת דם לעור. זרימה הדם המשופרת עוזרת בהפחתתן של נפיחות ושל בצקות ומטפלת, כך, למשל, באותן "שקיות" שמתחת לעיניים. בנוסף, בשל שיפור הסירקולציה, היא מעניקה לעור ברק בריא וצעיר יותר.
 

למה משמשת חומצה אלפא ליפואית למריחה?

חשוב לזכור, כי חומצה אלפא ליפואית, היא, בראש ובראשונה, חומצה, וכתוצאה מכך, היא עלולה לגרום לגירוי בעור. לכן, יש להתחיל במריחת כמויות קטנות. במקרים בהם תחושת העקצוץ הקלה לא נעלמת תוך מספר דקות, יש לשטוף את העור, ולהשתמש, בהמשך, באחוז נמוך יותר. כחומצות דומות אחרות, גם החומצה האלפא ליפואי 
את השימוש בה לשעות הערב בלבד!

    JOIN US