משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

אקסטרקט אסאי אורגני


  • אקסטרקט אסאי אורגני

     

    מכיל: 50 מ"ל

    השימוש בפרי האסאי, ביון אם באמצעות אכילתו ובין אם בשימוש חיצוני, כשהוא משולב בפורמולות שונות לטיפוח העור וטיפול בו, נחשב למזין ולבריא מאד כבר מאות שנים. שמעו של האסאי ותרומתו לבריאות המשתמשים בו התפשט מיערות האמזונס אל העולם המערבי בעשורים האחרונים.

     

    מאפיינים:

    פרי האסאי מכיל בתוכו רשימה ארוכה של ערכים תזונתיים, ביניהם - אומגה 3, 6 ו-9, פיטוסטרולים. האקסטרקט מכיל מינרלים (כקלציום ופוטסיום) ונוגדי חמצון חזקים במיוחד אנתוציאנינים ופנולים (בדומה למצויים בתה הירוק) ורזברטרול וויטמין C , הוא מכיל גם ויטמינים רבים, חומצה אלאגית ומקור מעולה לפוליפנולים נוספים, כל הרכיבים נוגדי החמצון הללו מגנים על רקמות העור מנזקי החמצון ומהווים גורם משמעותי בשמירה על בריאותו, טיפוחו וההזנה שלו. 

     

    אפליקציה:

    מכיל שפע של חומרי הזנה זמינים ומתאים לשימוש בכל מוצר שרוצים. מתאים לכל סוגי העור. מעולה למוצרי אנטי אייגינג , קרמי עיניים, טיפול וטיפוח עור בוגר, הזנת העור, מסיכות.

     

    הוראות שימוש:

    5% - 0.5% בתוך פאזה מימית

     

    INCI

    Standard mango extract, vegetable glycerin, water, potassium sorbate, sodium benzoate

     

    ישנם לא מעט יתרונות בריאותיים לאכילת  פרי האסאי כמות שהוא או כשהוא משולב בשייקים, קינוחי וסלטי פירות - הוא מונע הופעתן של מחלות לב וכלי דם שונות, מונע הזדקנות מהירה והופעתם של קמטים, הוא מסייע בדילול הדם ומאזן את לחץ הדם, הוא מפחית התפתחותם של תהליכים דלקתיים בגוף ובעל פעילות אנטי-אלרגנית, הוא מסייע במיקוד, בריכוז ובזיכרון, הוא מעלה את רמת האנרגיה והחיוניות וגם - משפר את מצב הרוח.

     

    אסאי בשירות טיפוח הגוף

    בדיוק אותם יתרונות ההופכים את האסאי לאחד ממזונות העל, הם אלו ההופכים אותו למשמעותי ולמועיל כל כך בתחום הטיפול וטיפוח העור. לישראל, הוא מגיע בצורת הפרי הטרי (והמוקפא) או באמצעות אבקה. מהפרי הטרי ניתן להכין מסכה מזינה באמצעות ריסוקו במעבד מזון עד למחית חלקה. למחית הנוצרת ניתן להוסיף דבש, לימון או יוגורט בכמות קטנה, הכל בהתאם לסוג העור ולמטרת המסכה. את המחית יש למרוח על פנים נקיות לאחר הסרת האיפור, להשאיר בין רבע שעה לעשרים דקות, לשטוף במים פושרים ולנגב בטפיחות קטנות ועדינות. אופציה נוספת, מקצרת דרך, שמצאנו, היא שימוש בשמן האסאי. השמן ניחן בכל תכונותיו של הפרי, ולכן, הוא מעניק לעור לחות, מנקז ממנו רעלים, ממריץ את זרימת הדם לאזור ומעניק לעור זוהר בריא וצעיר יותר. כמו כן, בשל התאמתו בעיקר לעור יבש, שמן האסאי מתאים גם כשילוב בפורמולות של תכשירי טיפוח (כקרם עיניים או כקרם פנים לעור שמתחיל להתבגר ולפתח קמטים) וגם בפורמולות של תכשירים טיפוליים (כדוגמת פסוריאזיס, סבוריאה, אקזמה יבשה ומקרים קיצוניים של יובש נקודתי באזורי גוף ספציפיים). תוכלו לשלב את השמן עם האקסטרט באותה הפורמולה ולהנות מכל היתרונות שלו.

     

     

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

JOIN US