">

  משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

אבץ ZINC OXIDE (נון ננו)

  • zinc oxide אבץ (נון ננו)

    מכיל:
    zinc oxide

    תיאור :
    אבקה לבנה
    אבץ הוא מינרל קורט חשוב להפעלתם של אנזימים רבים ותפקידים ביולוגיים רבים נוספים. אבץ הוא מרכיב חיוני בבני-אדם, הכרחי לקיום החיים. מחסור באבץ מוביל לתוצאות ניכרות של עליה במשקל אצל בעלי-חיים. אבץ מצוי באינסולין, בחלבונים מסוימים, ובאנזימים שונים.
    בתחום הקוסמטיקה נפוץ האבץ בתכשירים לטוסיק התינוק, טיפול באקנה ועוד',

    מאפיינים:
    עוצר דימום, מחטא, מעודד ריפוי פצעים, מונע הזעה, מסנן קרינה קל. מקל על כל סוג של בעיית עור ושיער.

    אפליקציה:
    בעיות עור, פצעים, אקנה, מוצרי החתלה, דאודורנטים, מוצרי הגנה מהשמש

    הוראות שימוש:
    3%-25% בתוך פאזה מימית

  • אבץ

    האבץ הוא מינרל חיוני לגוף האנושי, חיוני עד כדי כך כי במחסור בו בגוף עלול להוביל לתוצאות פיזיות שונות. אמנם, בעולם המערבי המודרני שבו אנחנו חיים, מחסור חמור באבץ אינו תופעה נפוצה, אולם גם מצבים גבוליים עלולים לגרום למערכת חיסונית מוחלשת, לבעיות עור שונות, לנשירת שיער לעייפות, לריפוי איטי של פצעים, ואף לעיכוב התפתחותי, כשהמדובר בתינוקות ובילדים.

    מה זה אבץ?

    אבץ הוא מינרל מיקרו-מינרלי (יסודות קורט) הנושא בתפקידים חשובים

    בגוף האנושי, בין השאר בחלוקת התאים, בתהליכי הגדילה, בריפוי הפצעים, במערכת החיסון ובאיזון החומציות לרמה הנכונה. הוא משמש כרכיב פעיל במאות ריאקציות בין אנזימים המתחוללות בגופנו מידי יום. אצל גברים, אבץ נחשב למרכיב חיוני בייצור נוזלי הזרע, ומחסור בו אצל גברים יוביל לספירות זרע נמוכות ולתחושה של דחף מיני (ליבידו) מופחת. תרכובות האבץ שונות משמשות אותנו הן לצריכה כתוסף מזון בבליעה והן בקוסמטיקה ובטואלטיקה (בעיקר במקומות בהם נדרשים הרגעת העור וריפוי מהיר של פצעים ו / או גירויים בעור).

    אבץ פיקולינט

    בדומה למינרלים אחרים, גם האבץ מגיע כשהוא משולב בתרכובות

    שונות, כשאחת מתרכובות האבץ היעילות ביותר המוכרות לנו כיום, היא אבץ פיקולינט - תרכובת אבץ וחומצה פיקולינית (החומצה הפיקולינית הינה כלאטור מינראלי טבעי הנקשר למינרלים כדוגמת האבץ ומקל על ספיגתו בגוף). תרכובת אבץ פיקולינט נחוצה לתפקודה התקין של המערכת החיסונית שלנו, לפעילותם התקינה של הורמוני הרבייה ולמניעת הגדלתה של בלוטת הערמונית (הפרוסטטה) בגברים. מהאספקט החיצוני, נטילת אבץ פיקולינט מזרזת ריפוי פצעים ופצעוני אקנה ושומר על בריאות השיער והעור. תרכובת אבץ פיקולינט מתאימה במיוחד לנטילה עבור אנשים מבוגרים או עבור אנשים הסובלים מירידה ברמת חומציות בקיבה, מאחר והיא נספגת אף בתנאים בהם קיימת תת-חומציות.

    אבץ במזון

    אבץ מצוי במקורות מזון טבעיים רבים (כגון בשר עוף או בשר אדום, דגנים מלאים, גרעיני חמניות וגרעיני דלעת, אגוזים, שעועית וכד'), אולם, פרט לכמות האבץ הנצרכת, מרכיב נוסף חשוב הוא יעילות ספיגתו של האבץ בגוף. לדוגמה, השילוב בין אבץ לבין סידן וחומצה פיטית (כפי שהוא מצוי, למשל, בסובין או בדגנים מלאים) עלול לגרום לספיגה לקויה של אבץ בגוף ולהפחית את ספיגתו באופן משמעותי. תופעה דומה נראה בצריכה מוגזמת של מוצרי חלב. האבץ אינו נחשב לרעיל, אולם צריכה מופרזת שלו עלולה להוביל לחוסר במינרלים נחוצים אחרים, לכן, רצוי להקפיד על נטילה מבוקרת שלו.

    אבץ בקוסמטיקה

    האבץ משמש את הקוסמטיקה התעשייתית, את הרפואה הקוסמטית ואף את הקוסמטיקה הביתית, לצורך יצירת מגוון רחב של מוצרים, ביניהם, משחות שמטרתן טיפול או מניעת תפרחות חיתולים, דאודורנטים, טאלק ואבקות שמטרתן שמירה על בריאות כפות הרגליים, משחות מייבשות פצעונים וכד'. אחד המונחים החדשים שהכניסו הטכנולוגיות הקוסמטיות החדשות לחיינו הן אבץ ננו. טכנולוגיית הננו שהפכה להיות נפוצה ביותר בתחומים אחרים, הגיעה אף לתחום הקוסמטיקה ומקטינה את חלקיקי החומר לגודל (או, אולי, נכון יותר לומר "לקוטן") שאותו לא הכרנו בעבר. טכנולוגיית הקטנה חדשנים זו מאפשרת לחלקיקי החומר המוקטנים לסגל לעצמם תכונות חדשות לגמרי שלא היו קיימות בצורתו המקורית של החומר. במקרה של האבץ, למשל, אבץ נון ננו מתרכב טוב יותר ונטמע בקרמים ובשמנים, מרגיע עור מגורה ומשמש כמסנן קרינה טבעי - תכונות ששופרו באבץ ננו מול אבקת האבץ הרגילה והמיושנת.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
א
א.ק.
מרוצה

JOIN US