משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן חוחובה לעור הפנים

28 יוני, 2021 2 דקות קריאה

שמן חוחובה לעור הפנים

שמן חוחובה – ליהנות מיתרונות רבים

המונח "חוחובה" זורק את כולנו לג'ל החוחובה, בו הרבה מאוד אנשים היו משתמשים בעבר לשיער. עם זאת, צמח החוחובה מייצר לא רק ג'ל, אלא גם חומצות שומן תרפיוטיות, בעלות סגולות ומעלות רבות. שמן חוחובה הוא למעשה שעווה צמחית נוזלית, שמופקת מגרעיני החוחובה, ומהווה ווקס חשוב בעולם הקוסמטיקה הטבעית. לשמן החוחובה יש מגוון רחב של תכונות הרגעה וטיפול, שמסייעות לשמור על העור גמיש ורענן. השמן מרכך ומחליק את העור, מחזיר לו את הברק שלו, מזין אותו בחומר דמוי קולגן ומסייע לו להיראות צעיר יותר.

ליצירת קשר לחצו כאן 077-6645762

לצפיה במוצרים לחצו כאן

 

שמן החוחובה מתאים גם לאנשים מבוגרים בעלי עור מקומט, ואפשר להוסיף אותו לשמני האמבט, ולהשתמש בו גם לטיפוח השיער. השמן לא רק מטפח את העור, הוא גם מגן עליו מנזקים סביבתיים ומייצר שכבת הגנה שמסייעת לשמור על המראה הבוהק של העור. שמן חוחובה מתאים לכל מקום בגוף, אך אין ספק שהוא נותן את הערך הרב ביותר שלו כאשר הוא מיושם על הפנים. שמן חוחובה אורגני לפנים מטפח את הפנים, מרפא אותם ומייצר עור צעיר ובריא. השמן יכול לסייע גם נגד חתכים, אקנה ופצעים שונים, והוא למעשה מחייה את העור ומסייע לו להשתקם גם כאשר יש נזקים סביבתיים כתוצאה מחשיפה ארוכה לשמש.

כבישה קרה, ללא ממיסים כימיים

צמח החוחובה גדל באזורים מדבריים בעיקר, והשמן מופק באמצעות כבישה קרה שאינה עושה שימוש בממיסים כימיים. העובדה שהצמח גדל בתנאים קשים, גורמת לכך שמתווספים לו הרבה מאוד ויטמינים ומינרלים בריכוז גבוה. השמן מכיל רכיבים רבים שמסייעים ותורמים לעור, כמו חלבונים, אנטי אוקסידנטים וחומרים אנטי בקטריאליים שונים. היתרון העצום של שמן חוחובה לפנים הוא, ובניגוד לשמנים אחרים, שהוא אינו מכיל שום סוג של חומצות שומן אשר פוגעות בעבודה של הרכיבים החיוביים. יתרונו המשמעותי של שמן החוחובה הוא שהוא מזכיר שעווה ופחות שמן, ולכן קל יותר ליישם אותו על העור.

שימושים שונים

שמן חוחובה לפנים תורם כאמור נגד כל הרעות שמתרחשות באזור הפנים שלנו, וזה כולל טשטוש צלקות קשות, מניעת רפיון, שמירת גמישות, הפחתת והעלמת קמטים, ואף ריכוכו. את השינוי החיובי בעקבות מריחת שמן החוחובה אפשר לראות כבר בתוך כשבועיים, כאשר מרגישים שהעור הופך לאלסטי יותר ובוהק יותר. ניתן להשתמש בשמן החוחובה בכמה דרכים שונות, כאשר הוא גם פרקטי בתור מסיר איפור, ואפשר אף למרוח אותו על השפתיים והשיער, שכן גם להם הוא מעניק טיפול איכותי ומקיף, שמשדרג מאוד את מצבם. השמן מעכב התקרחות ואף תורם להגנה כנגד שפתיים יבשות וסדוקות. השמן משתלב נהדר גם עם שמן קקאו, שעוות דבורים, שמן שקדים ומוצרים נוספים. העדיפות היא לרכוש את השמן במקום אשר מתמחה ברוקחות טבעית מתקדמת, על מנת להגביר את האפקט של החומר האיכותי, ולהצליח לשמר אותו לאורך זמן.

מחפשים או מחפשות שמן חוחובה איכותי? יאלי הוד, רוקחות טבעית מתקדמת, היא הכתובת הנכונה. כאן תמצאו מגוון רחב של מוצרים טבעיים איכותיים, המספקים מענה לצרכים שונים. לסקירת כלל מוצרי החנות, לחצו כאן ולקבלת מענה לשאלות שונות, התקשרו לטלפון 077-6645762. נשמח לסייע בכל עניין.


JOIN US