משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן קוקוס Coconut Oil

  • קוקוס 

    שמן קוקוס ברמה קוסמטית . עבר הידרוליזציה אשר מעניקה לו את המראה המשחתי הלבן לאורך כל השנה . ( שמן קוקוס טהור הופך לנוזלי מעל ל 24 מעלות).

    השמן נפוץ בתעשיית הקוסמטיקה ומתאים ליצירת משחות, חמאות גוף, משמש כווקס לשיער, לשמני גוף, לקרמים לעור מגורה ויבש  וכן משמש בתעשיית הסבונים הטבעיים.

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
ק
קסניה דביר
מוצר גלם איכותי

כל מוצרי הגלם של יאלי מאוד איכותיים.

מ
מיטל גולדויין
שמן קוקוס

שמן קוקוס רך ונעים...כיף לעבוד איתו ...הסבונים יוצאים מושלמים
קונה בכמויות גדולות ויוצא ממש משתלם ....הכי טוב מכל מה שהכרתי

JOIN US