משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן זרעי תאנים בכבישה קרה fig seed oil

  • מכיל:
    שמן זרעי תאנים בכבישה קרה

    תיאור:

    שמן זרעי תאנים מתקבל על ידי הפקתו מזרעי עץ Ficus carica בשיטת הכבישה הקרה. שמן זרעי התאנים עשיר במיוחד בחומרים מזינים שהם בעלי יתרונות חזקים מאד לשיפור ולהצערת העור. מזה מאות בשנים, השמן משמש למטרות קוסמטיות במדינות המזרח התיכון ובאירופה, וכיום, הוא מגדיל את הפופולריות שלו גם בשאר חלקי העולם, בזכות היתרונות המדהימים שלו לשיפור העור.

    לתאנים לא מעט יתרונות לגוף האדם, עם נוגדי החמצון החזקים שלהן המנטרלים רדיקלים חופשיים ונלחמים במחלות. בתאנים יש מגוון רחב של מינרלים חיוניים, כולל מגנזיום, מנגן, ברזל, נחושת, זרחן, אשלגן ונתרן, ויש בהן את כמות הסידן הגבוהה ביותר מכל סוגי הפירות הקיימים. בנוסף, תאנים מכילות ויטמינים, בעיקר K וB9  שמן זרעי תאנים מכיל כמות גדולה של מינרלים חיוניים אלה.

     

    שמן זרעי תאנים משמש כשמן פנים עוצמתי המספק יתרונות ייחודיים רבים לעור:

    תאנים מכילות פלבנואידים מסוגים שונים, פלבנואידים הם נוגדי חמצון חזקים ונוגדי דלקת ויש להם השפעה מרגיעה על העור והם פועלים נגד קמטים.

    שמן זרעי תאנים לא מזוקק בכבישה קרה, שומר על תכולת המינרלים שבו המזינים את העור, משפרים את המראה שלו ומעורבים בהידרציה של העור, בניקוי רעלים ובחסינות מפני דלקת.

    שמן זרעי תאנים מכיל כ 47% אומגה 3 (חומצה לינולנית), כ 30% אומגה 6 (חומצה לינולאית) וכ - 17% אומגה 9, שילוב ייחודי של יחסי אומגה 3-6-9 המושלם למגוון מצבים בעור.

    שמן זרעי תאנים לא מזוקק בכבישה קרה מכיל פי 5 יותר ויטמין E מאשר שמן ארגן, מה שהופך אותו לשמן העליון לשימוש בתכשירי אנטי אייגינג וריפוי רקמות צלקת.

    שמן זרעי תאנים מכיל אנתוציאנינים ופיטוסטרולים אשר מתפקדים כנוגד רדיקלים חופשיים וכנוגד דלקת עוצמתיים.

    מומלץ לשימוש חופשי או בכל מוצר

    • מוצרי אנטי אייגינג
    • עור יבש, עור בעל מרקם ומראה לא אחיד, פגום או בוגר
    • לסילוק רעלים מהעור
    • מצבי דלקת בעור, אקזמה יבשה, סבוריאה, פסוריאזיס
    • לעור מעורב, שמן או נוטה לאקנה

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

JOIN US