משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן אתרי לבנדר צרפתי Lavender France

  • שמן אתרי לבנדר צרפתי  Lavender 

    שמן אתרי לבנדר  -   Lavender - Lavandula Angustifolia  הינושמן נפלא לעזרה ראשונה ולבעיות עור שחובה להחזיק בבית

    שם בוטני: Lavandula angustifolia
    מקור: צרפת
    תהליך הפקה: זיקוק באדים
    חלק צמח: פרחים
    גידול: מתורבת
    רמת השמן: טיפולי  Therapeutic
    רמת נדיפות: Middle
    ארומה: פרחוני,  עשבוני, רפואי
     
    ארומתרפיה שימושים: טיפול בעור והתחדשות עור, ריפוי פצעים, מקל על הכאב של כוויות ועקיצות חרקים,  מרגיע ומעודד, מפחית מתח עצבים, דלקות, כאבי ראש.

    בתחום הקוסמטיקה שמן לבנדר משמש להמון מצבים, הוא אנטי פטרייתי, מרגיע, מאיץ ריפוי פצעים, מחדש עור, מונע צלקות ומחטא.  מעכב הופעת קמטים. מתאים לפצעים, אקנה, חתכים, אקזמה, פסוריאזיס, קופרוז.

    שמן לבנדר מתחבר עם גרניום, ארז, תפוז, לימון, פצולי
    מתכון להכנת שמן גוף לבנדר ומנדרינה


    מאמרים מומלצים : 

    מאמר על לבנדר
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

JOIN US