שמן אגוז לוז בכבישה קרה/ 100CC

שמן אגוז לוז בכבישה קרה/ 100CC

מחיר 90.00 ₪
/
  • 100% טהור ובכבישה קרה
  • תשלום מאובטח
  • משלוח חינם לנקודת חלוקה בהזמנה מעל 299 ₪
כולל מע"מ דמי המשלוח יחושב בסל הקניות
  • שמן צמחי אגוז לוז בכבישה קרה/ 100CC

    שמן אגוזי הלוז מופק מאגוז הלוז בכבישה קרה. בעל ריח וטעם נפלאים. הוא מכיל חומצות שומן חד בלתי רוויות ופי 2 ויטמין Eמשמן זית. עתיר בוויטמינים וערכים תזונתיים. יש לו טעם אגוזי עדין.


    שמן אגוזי לוז בכבישה קרה הוא שמן קל החודר בקלות לעור לכן מתאים גם לשימוש לעור שמן ונוטה לאקנה. שמן אגוזים עשיר בחומצות שומן חיוניות, והוא מרגיע ותורם לריפוי עור יבש מגורה. הוא משמש גם במוצרי טיפוח והגנה מנזקי השמש. שמן אגוזי לוז היא תוספת מזינה לטיפוח העור והשיער וניתן להשתמש בו בכל מוצר קוסמטי.

 נקודת חלוקה ולוקרים בפריסה ארצית -  במחיר 18 שקלים לכל חלקי הארץ ובחינם בהזמנות מעל 299 ש"ח. טווח חלוקה הינו לרוב 5-10 ימי עסקים הנספרים מיום לאחר יציאת ההזמנה מהחנות.

אופציה זו מתאימה לחבילות קטנות עד שני קילו. במידה והחבילה שלך תשקול יותר / לא תתאים מבחינת גודל המארז ללוקר, נעדכנך טלפונית.

במקרה חריג שבו נקודת חלוקה סגורה מכל סיבה שהיא, החבילה תשלח אוטומטית לנקודת חלוקה הבאה הקרובה ככל האפשר.

 

*  שליח עד הבית - לכל חלקי הארץ הנו 35 שקלים.  בהזמנות מעל 600  - בחינם.

זמן האספקה הנו לרוב עד 3-5 ימי עסקים הנספרים מיום לאחר יציאת ההזמנה מהחנות. 

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
ש
שרית לוי

שמן אגוז לוז, הוא אחד השמנים שאני הכי אוהבת להוסיף לקרמים שאני רוקחת.
חייבת לציין שהשמן מאוד איכותי
והתוצאות שלו נהדרות על העור, ממליצה בחום להשתמש בו.

מוצרים נוספים שעשויים לעניין אותך
נצפו לאחרונה