משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן קיק לעור בריא

20 יוני, 2019 2 דקות קריאה

שמן קיק לעור בריא

תחום הקוסמטיקה הטבעית, הוא משמעותי מאוד לטיפול בעיות שונות בעור, לשיקום ולטיפוח העור. מוצרי הקוסמטיקה הטבעיים עבור כל סוגי העור, מכילים חומרים איכותיים מן הטבע, המכילים סגולות ריפוי, טיפול ושיקום עבור העור. אחד השמנים הטבעיים והדומיננטיים מאוד, שניתן למצוא עבור טיפול בעיות עור שונות ושיקום העור, נקרא: שמן קיק.

מהו שמן קיק?

שמן קיק הוא שמן שמופק מזרעי צמח הקיקיון וצבעו צהוב בהיר. שמן הקיק הוכר כתרופה עבור מטרות שונות כבר במאה ה16, אך את יכולותיו וסגולותיו גילו לראשונה המצרים. היסטוריונים גילו שהמצרים נהגו לקבור יחד עם מתיהם את זרעי צמח הקיקיון מכיוון שהאמינו שזרעי הצמח, משמשים לצורך שימור הגוף. כיום זה כבר מוכח, לשמן קיק יש יכולות ריפוי גבוהות, הן בתחום הרפואה הקונבנציונלית והן בתחום הרפואה האלטרנטיבית.

שימוש בשמן הקיק בתחום העור

לשמן הקיק שימושים שונים, שמן קיק ידוע ביכולתו לטיפול בשיער דליל וביכולתו להאיץ את צמיחת השיער. לכן, בכל מקרה של בעיית התקרחות או שיער דליל, השימוש באופן יומיומי ושגרתי בשמן קיק, מאפשר לשמן לחדור אל נקבוביות עור הקרקפת ולהאיץ את תהליך צמיחת השיער.

כמו כן, שמן הקיק ידוע כמשקם ומחזק את שיער הראש. בנוסף לכך, שמן קיק ידוע ביכולתו לחדור אל העור באופן המהותי ביותר, מכל שאר סוגי השמנים הקיימים כיום ולכן השימוש בשמן הקיק, מאפשר לו לטפל באופן הטוב ביותר באזורים נגועים בעור ובדלקות וכן להקל על האיבר הסובל מפגעי עור שונים. כמו כן, הוא משפר את זרימת הלימפה ומנקה רעלים. שמן קיק ידוע ביכולתו לטפל באופן מהותי במחלות עור שונות כגון: פצעי בגרות, גזזת וגבשושיות בעור. לשמן קיק יש סגולות נפלאות עבור טיפול ושיקום עור הגוף על כל חלקיו. השימוש בו בתור מוצר קוסמטי טבעי, מהווה את הדבר הטוב ביותר לצורך טיפול בבעיות ומחלות עור שונות, לשיקום העור וטיפוחו.

את שמן הקיק, ניתן לשלב בייצור מוצר קוסמטי טבעי, יחד עם חומרים טבעיים נוספים, העונים על אותם הצרכים, מאותה הקטגוריה שאליה שייך שמן הקיק. שילוב שמן הקיק עם חומרים טבעיים נוספים, בעלי סגולות מרפא באותו התחום, יוצר מוצר איכותי ביותר אשר בכוחו לטפל באופן מהותי ויסודי בכל בעיית עור.

 

לרכישת שמן קיק אורגני


JOIN US