משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן נים ושימושו בטיפול העור

20 יוני, 2019 2 דקות קריאה

שמן נים ושימושו בטיפול העור

ייחודיותו של שמן נים

הקוסמטיקה טבעית מציעה כיום מגוון מוצרי קוסמטיקה מצויינים עבור מטרות שונות טיפוליות ושיקומיות והן לצורך טיפולים קוסמטיים המיועדים לצורך טיפוח. מוצרי הקוסמטיקה הטבעיים מכילים חומרים איכותיים מן הטבע, בעלי סגולות ויכולות ריפוי ושיקום משמעותיים אחד מהחומרים הטבעיים והמעניינים, לצורך טיפול ושיקום העור נקרא: שמן נים.

 

מהו שמן הנים?

שמן נים הינו שמן הנפוץ ברפואת האיורוודה (ההודית) .

שמן נים אורגני מכיל ריכוז גבוה של  חומרים פעילים ההופכים אותו לאנטי חיידקי, אנטי דלקתי  אנטי פטרייתי, חזק והוא בעל יכולת לחזק את מערכת החיסון בעור והינו ואנטי אלרגני.

זהו שמן האסור בשימוש פנימי, רק לשימוש חיצוני.

שמן נים טהור נוטה להתגבש בטמפ' החדר , בחורף יכול להתגבש מאוד. פשוט להכניס את הבקבוק לכוס עם מים חמים למספר שניות..

ניחוחו של השמן מאוד דומיננטי וחריף מאוד ולכן לרוב לא משתמשים בו כחומר בפני עצמו למריחה על הגוף, אלא משלבים ממנו בקרמים או מוצרים המיועדים לטיפול, שיקום או טיפוח העור, בסבונים ועוד. שמן הנים מכיל סגולות ריפוי רבות והוא מיועד עבור שימושים שונים, מלבד השימוש לצורך הטיפול בעור כגון הרחקת חרקים.

 

שמן הנים בטיפולי עור

שמן נים יעיל מאד לטיפול במחלות עור כמו אטופיק דרמטיטיס ופסוריאזיס שכן הוא עשיר בוויטמין E וחומצות שומן חיוניות בכמות רבה הנחוצות לריפוי מחלות המאופיינות בעור יבש, אדום ומגורה כמו אקזמה ופסוריאזיס וכן הוא מכיל אנטי היסטמינים טבעיים ולכן הינו בעל תכונות הרגעה. ניתן לטפטף כמה טיפות של שמן נים לאמבט מים פושרים ולטבול או להכין משחות וקרמים המכילים שמן נים להקלה של הסימפטומים.

שמן נים מספק את ההגנה האולטימטיבית לעור מנזקים סביבתיים, מכיוון שהוא מכיל נוגדי חומצה גבוהים. שמן נים מכיל חומצת שומן אשר הופכת את העור לגמיש יותר. שימוש יומיומי וקבוע בשמן נים, מחליק את העור ונלחם בקמטי ההזדקנות. בנוסף לכך, שמן נים ידוע כיעיל ביותר בטיפול באקנה, להקלה ולטיפול בחתכים ובפצעים  וטיפול בפטריות.

שמן נים הוא בעל סגולות רבות, אשר מעניקות לכל בעיית עור את הטיפול הטוב ביותר ובנוסף לכך, הוא מהווה את השמן הטוב ביותר לשמירה על עור צעיר, גמיש ובעל מראה טוב. את שמן הנים כדאי לערבב יחד עם שמנים אחרים, בכדי שפעולתו תהיה אפקטיבית יותר וריחו יהיה פחות דומיננטי.

במוצרי קוסמטיקה טבעיים, ניתן למצוא מוצרים המכילים את שמן הנים בתוספת שמנים יעילים נוספים, כאשר בסופו של דבר, התוצר הסופי מהווה את המוצר הטוב ביותר, עבור כל בעיית עור או עבור כל מטרה אחרת הגובלת בעור הפנים או הגוף.

ניתן למצוא שמן נים בסבונים לשטיפת פנים ורחיצת גוף, בקרמים טיפוליים המיועדים לסוגי העור השונים ובמוצרי טיפוח נוספים.

 

שמן נים, מסייע רבות לבעיות עור קשות וקלות וכן, מספק את הטיפוח וההגנה האופטימלים לכל סוגי העור.

לחץ לרכישת שמן נים אורגני בכבישה קרה


JOIN US