משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן חוחובה לשיער איך משתמשים

28 יוני, 2021 2 דקות קריאה

שמן חוחובה לשיער איך משתמשים

לטפח השיער עם שמן מיוחד

בכל הקשור למראה החיצוני שלנו, לשיער יש תפקיד חשוב ואף בולט מאד ביצירת המראה הנכון. השיער מגדיר מאוד את המראה שלנו, את הפרצוף שלנו, והוא למעשה סוג של כרטיס ביקור בכל הנוגע לטיפוח ונראות. את השיער לא צריך רק לסרק ולהבריש, אלא גם לדאוג לטפח אותו בעזרת אמצעים שונים. יש הרבה שיטות לעשות זאת, אך דווקא שמן חוחובה לשיער מצליח לעשות זאת על הצד הטוב ביותר. מרבית האנשים מחברים את המילה "חוחובה" לג'ל המפורסם, אך לא מדובר באותו מוצר. שמן חוחובה הוא למעשה שעווה נוזלית, במרקם שעוותי, אך חלק יותר מהג'ל, ויש לו תכונות רבות אשר מטפחות את השיער ואף מרפאות אותו כאשר יש בו פגמים ובעיות שונות.

ליצירת קשר לחצו כאן 077-6645762

לצפיה במוצרים לחצו כאן

שמן החוחובה מופק כאמור מעץ החוחובה, והוא גדל בעיקר באקלים שהוא חצי מדברי, בייחוד במקסיקו, אריזונה שבדרום ארה"ב, קליפורניה וגם – ישראל. השמן מופק מגרעיני עץ החוחובה והוא משמש לשימושים רבים בקוסמטיקה הטבעית, ובעיקר למריחה על השיער. שימו לב, את שמן החוחובה יש למרוח אך ורק במריחה חיצונית, ולא לצרוך אותו בצורה פנימית בשום פנים ואופן. לשמן יש תכונות הרגעה רבות שבאות לידי ביטוי גם על העור, אך השימוש שלו לשיער הוא מעט יוצא דופן. השמן מכיל חומר דמוי קולגן, שמעודד את צמיחת השיער, מטפל ומטפח גם בקרקפת, ומעכב את תהליך ההתקרחות.

בשיער ובקרקפת

שמן חוחובה הוא שמן איכותי גם לטיפול בבעיות עור. הוא מטפל בפצעים, מחטא ובעל תכונות הרגעה. הוא שומר על הגמישות והאלסטיות של העור, ואף נותן לו ברק. עם זאת, השימוש בשמן לשיער הוא הרבה יותר רלוונטי לאנשים. תשומת הלב על השיער היא יום יומית, ונוגעת לכולם, בעוד בעור הפנים מטפלות בעיקר נשים, או גברים הסובלים מבעיות עור שונות. השמן גם מגן על השיער מפגעי הסביבה, וגורם לו להיראות בריא בכל עת. בשמן יש מגוון רחב של ויטמינים וזאת לאור העובדה שהוא נמצא באזורים מדבריים וחשוף ללא מעט לשמש. הוא מכיל חומצות שומן חשובות, חלבונים, אנטי אוקסידנטים וחומרים אנטי בקטריאליים רבים שנותנים לו תכונות תרפיוטיות חשובות מאוד, במיוחד בקרקפת.

שמן החוחובה מביא איתו גם תכונות אנטי דלקתיות, כך שהוא מצוין גם לעור שיש עליו שיער, בדיוק כמו הקרקפת. הוא יעיל מאוד אם הקרקפת יבשה או מתקלפת, ולמעשה, פוגעת בצמיחה של השיער. השימוש בשמן החוחובה מתאים לכל אחד, הוא זמין, לא בעל ריח דומיננטי ובעל מרקם מעניין מאוד. שמן חוחובה הוא עמיד מאוד ומתקלקל רק לאחר תקופה ארוכה במיוחד – של 6 עד 10 שנים. אם רוכשים אותו במקום שמבצע רוקחות טבעית מתקדמת, אפשר להאריך את חייו בצורה משמעותית ולספק לרוכש שלו מגוון רחב של אפשרויות בטיפול בבעיות עור ושיער שצצות מפעם לפעם.

מעוניינים או מעוניינות לרכוש שמן חוחובה לשיער? יאלי הוד, רוקחות טבעית מתקדמת, היא הכתובת הנכונה עבורכם והמקום שבו תמצאו בדיוק מה שאתם צריכים. כאן תמצאו מגוון רחב של מוצרים טבעיים איכותיים, המספקים מענה לצרכים שונים. לסקירת כלל מוצרי החנות, לחצו כאן ולקבלת מענה לשאלות שונות, התקשרו לטלפון 077-6645762. נשמח לסייע בכל עניין.


JOIN US