משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן אובליפיחה ושימושו במוצרי קוסמטיקה טבעיים

20 יוני, 2019 2 דקות קריאה

שמן אובליפיחה ושימושו במוצרי קוסמטיקה טבעיים

סגולותיו הייחודיות של שמן אובליפיחה

כיום, ידוע שהשימוש במוצרי קוסמטיקה טבעיים, לשיקום וטיפוח העור, מהווה את הפתרון הטוב ביותר עבו ר כל בעיית עור. כמו כן, ידוע שהשימוש במוצרים טבעיים, מעניק לעור את הטיפוח האידאלי והמקסימלי.  מוצרי קוסמטיקה טבעיים לעור, מורכבים מחומרים שונים, הידועים במרכיביהם הבריאותיים והאיכותיים. אחד מהמרכיבים הדומיננטיים במוצרי קוסמטיקה טבעיים, עבור כל סוגי העור הוא: שמן אובליפיחה

 למידע נוסף לחצו כאן

מהו שמן אבוליפיחה?

שמן אובליפיחה הגיע אל הארץ, עם העלייה מברית המועצות. הוא מופק בכבישה קרה, מצמח המכיל פרי דמוי ענבים כתומים. השמן ידוע בסגולותיו הבריאותיות והוא מכיל בתוכו ריכוז גבוה מאוד של: ויטמינים, מינרליים, חומרי נוגדי חמצון וחומרים אנטי דלקתיים כמו כן הוא מכיל חומצת אמינו וחומצות משמעותיות נוספות. השמן הוא בצבע כתום והוא בריח טבעי אופייני. בתחום הקוסמטיקה הטבעית, משתמשים בשמן האובליפיחה בעיקר לצורך ייצור מוצרים הנועדים לטיפול, שיקום וטיפוח עור הפנים ואנטי אייגינג. שמן אובליפיחה הוא אחד השמנים הידועים ביכולת ריפוי ושיקום משמעותית של עור, הוא ידוע להאטה של תהליכי הזדקנות ושומר על מראה רענן ובריא של עור לאורך זמן.

שילובו של שמן אובליפיחה בקוסמטיקה הטבעית

ייצור מוצרי קוסמטיקה טבעיים ובריאים, דורש שימוש בחומרים איכותיים מן הטבע, המכילים  מרכיבים איכותיים ובריאים, שיעניקו לכל סוג עור את החומרים המזינים המתאימים לו ביותר. שמן אובליפיחה הינו אחד השמנים העשירם והבריאים ביותר לעור. ניתן להרכיב מהשמן, באמצעות ערבוב עם עוד שמנים וחומרים טבעיים אחרים, מוצרים המיועדים עבור שיקום ושמירת עור הפנים, טיפוח וחיזוק השיער ועוד.

מוצרי קוסמטיקה טבעיים המיועדים לעור הפנים ומכילים שמן אבוליפיחה ידועים כבעלי יכולת משמעותית, להגן על עור הפנים, מפגעי הזמן ולהעניק לו מראה חלק ונקי. כמו כן, המוצרים הללו יעילים במניעת קמטי הזדקנות וטיפול בקמטי הזדקנות קיימים בעור הפנים. כאשר מדובר בקוסמטיקה טבעית המיועדת לטיפוח וטיפול בשיער, שמן אובליפיחה מהווה את המרכיבים הפעילים במוצרי הקוסמטיקה

שמן אובליפיחה ידוע כחומר טבעי איכותי ומשמעותי מאוד, בייצור מוצרי קוסמטיקה טבעית. כדאי מאוד להיעזר בו ולשלב אותו במוצרים קוסמטיים טבעיים, המיועדים לכל סוגי העור 


JOIN US