משלוח חינם בהזמנות מעל 600 ש"ח ובהזמנות מעל 1000 ש"ח מקבלים גם 80 ש"ח הנחה על הסל -  קוד קופון PLUS1000 

שמן אובליפיחה - הכתום המופלא

20 יוני, 2019 2 דקות קריאה

שמן אובליפיחה - הכתום המופלא

שמן אובליפיחה מופק מהזרעים ומהפירות של צמח האובליפיחה (אשחר רוסי) ונחשב ל"מלך השמנים". השמן נהנה ממוניטין מעולה בתחום הרפואי והוא נחשב לתרופת פלא למחלות שונות, בעיקר מחלות שקשורות לריריות ולעור.

לשמן יש עושר כימי יוצא דופן והוא מכיל מרכיבים שונים שפועלים באופן סינרגטי: נוגדי חמצון ודלקת בריכוז גבוה, וויטמינים (בעיקר וויטמין C ו-ויטמין E ) , מינרלים, חומצות אמינו שונות וחומצות שומן חיוניות שהופכים אותו לאחד השמנים האיכותיים והיעילים שקיימים.

השמן ידוע כבר שנים באירופה ובאסיה (המקומות בהם מופק השמן) כשמן שמרפא בעיות רבות (בעיקר בעיות עור), אבל לאחרונה הוכח גם במערב שלשמן תכונות שתורמות להזנת, החייאת ושימור העור וריריות גופניות אחרות. בניגוד לשמנים אחרים שמן אובליפיחה מתאים לשימוש חיצוני ופנימי כאחד:

  •          שימוש פנימי – השמן מתאים לשיקום רקמות פגועות, לאיחוי רקמות ולהאצת חידושם של תאי עור. כלומר, השמן ממזער נזקי שמש, מעכב תהליכים של הזדקנות והרס  תאי עור ומקנה לעור מראה צעיר יותר.
  •          שימוש חיצוני – השמן מתאים לחידוש ולשיקום ריריות במערכת העיכול ומסייע ברפוי בעיות עיכול, טחורים וכיבים שונים (למשל אולקוס).

 אובליפיחה - שמן שהוא לא שומני

לכן, מוצרי קוסמטיקה רבים שמיועדים לשימוש חיצוני מכילים בתוכם את השמן, למשל סבונים, קרמים, מוצרים לשיער ואפילו מוצרים לעור פנים שמן. למרות שזה נשמע כמו דבר והיפוכו, השמן אינו גורם לפצעונים ואינו סותם את נקבוביות העור.

בנוסף, רופאי עור ממליצים לעשות שימוש בשמן אובליפיחה לפנים כדי לזרז את ההחלמה מניתוחים פלסטיים, לשקם צלקות, להחלים מכוויות (כולל כוויות שמש), לרפא אלרגיות, להקל על שטפי דם, להפחית אדמומיות ועוד.

לשימוש בשמן אובליפיחה יש תוצאה חיובית כמעט מידית (תוך ימים עד מקסימום שבוע) לכמעט כל בעיה גופנית. למשל, לאחר שימוש בשמן אובליפיחה פיסורה מתכווצת, השיער מפסיק לנשור והאפטות בפה נעלמות. שימוש בשמן אובליפיחה מתאים לכולם, כולל קשישים, תינוקות, ילדים וכו' אך מומלץ לנקוט באמצעי הזהירות הבאים.

 

שמן אובליפיחה בכבישה קרה

 

מה אפשר לעשות עם שמן אובליפיחה?

  •          לעשות שימוש בשמן איכותי בלבד, כלומר שמן שנוצר באמצעות כבישה קרה לא שימוש בממיסים כימיים.
  •          לבודד את האזור שבו מטפלים כי לשמן צבע חזק והוא ידוע ביכולתו להכתים
  •          בגלל ריכוזו וצבעו העז מומלץ לערבב אותו עם שמנים אחרים.
  •          מתאים לשימוש לכל סוגי העור
  •          מתאים לשימוש כתוספת לכל משחה טיפולית
  •          מתאים לשימוש לכל קרם פנים ומוצרי אנטי אייג'ינג

 

אהבתם את המאמר? מוזמנים לשתף עם החברים (תודה מראש).

רוצים להתחיל לרקוח אבל לא בטוחים מאיפה להתחיל? מרגישים שאתם הולכים לאיבוד בין כל המאמרים, הידע והאפשרויות ולא יודעים במה נכון לכם לבחור ולמה?

אני רוצה להזמין אתכם לשיחת ייעוץ בטלפון או לפנות את למייל yali.hod@gmail.com שבה נבחן ביחד את הצרכים שלכם, ונחליט ביחד על האפשרויות הנכונות עבורכם

יאלי הוד


JOIN US