המשלוחים מהאתר עובדים כרגיל גם בימי הסגר

שמן אתרי קורנית לבנה (תימוס) Thyme

  • שמן אתרי קורנית לבנה (תימוס) Thyme

    צמח תבלין ארומטי המוכר היטב מהמטבע. בעל עלים קטנים ופרחים סגולים/לבנים. שמן קורנית לבנה מופק מהעלים ומקצוות הצמח הפורחים באמצעות זיקוק ובטוח לשימוש (בניגוד לקורנית אדומה הנחשבת לפחות בטוחה לשימוש).

     

    מידע על השמן

    שם בוטני: Thymus vulgaris

    מקור: ספרד

    תהליך הפקה: זיקוק

    חלק הצמח: עלים

    גידול: מתורבת

    רמת השמן: טיפולי  Therapeutic

    רמת נדיפות: TOP  

    ארומה: מרענן, עשבוני, מעט מתוק

    אזהרות: לא בהריון. שמן יעיל מאוד וחזק, אין למרוח ישירות על העור ללא דילול בשמן צמחי.

     

    השם תימוס " THYMOS " מגיע מיוונית ופרושו "לבשם". במימי קדם הצמח שימש לבישום מזון וכחומר משמר אשר האריך את אורך חיי המזון.

    ארומתרפיה: שמן התימוס הוא שמן עוצמתי, נוגד דלקות מעולה, מחטא, ונוגד בקטריות. השמן מחזק את מערכת החיסון, מגביר ומחזק את זרימת הדם, נחשב למשפר זיכרון המעודד הגוף ואת המוח.

    בעיסוי מתאים לטיפול בכאבי שרירים, מפרקים וראומטיזם.

     

    קוסמטיקה: יעיל בטיפול באקנה, פצעים מוגלתיים, דרמטיטיס, אקזמות, מרגיע עקיצות חרקים, דוחה כינים, לטיפול בפטריות עור וציפורניים.

     

    שמן קורנית לבנה מתחבר עם לבנדר, הדרים, קמומיל רומאי, מליסה, עץ התה.

    מאמרים מומלצים :

    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

JOIN US