משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

שמן אתרי ציפורן 10 מ"ל Clove Bud

  • שמן אתרי ציפורן 10 מ"ל Clove Bud

     

    שמן אתרי ציפורן שייך לקבוצת התבלינים המחממים והממריצים, חזק מאוד, רפואי יותר מהאחרים, בעל תכונות חיטוי גבוהות מאוד, טוב לטיפול בבקטריות, מאלחש, מרדים קצות עצבים, נחשב למשכך כאבים חזק

     

    מידע על שמן ציפורן:

    שם בוטני: Eugenia caryophyllata.

    מקור: סרילנקה

    תהליך הפקה: זיקוק באדים

    חלק צמח: פירות

    גידול: פרא

    רמת השמן: טיפולי Therapeutic

    רמת נדיפות: Middle

    ארומה: תבליני, חם, מתוק

     

    שמן ציפורן בארומתרפיה: דלקת שמקורה בעצב , דלקת אישיאס, דלקות וכאבי שיניים.

    ציפורן בקוסמטיקה: פחות נפוצה בשימוש קוסמטי. לטיפול מקומי ולתקופה קצרה בדלקות עור.

     

    שיקולי בטיחות:

    לא לשימוש בהריון

    מידע נוסף על שמן ציפורן


    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

JOIN US