משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

שמן אתרי פלמרוזה 10 מל / palmarosa

  • שמן אתרי  אורגני 10 מל / palmarosa

    שמן אתרי palmarosa הוא שמן נפוץ ורב תכליתי ויעיל בתערובות טיפוליות וקוסמטיות. בעל ניחוח עשבוני הדומה במעט לגרניום, הוא אנטי ויראלי נחשב לשמן בטוח באופן כללי
     
    הפלמרוזה נהדר עבור פורמולות עור בגלל יכולתו לשמור על מאזן המים שלו, לווסת את הפרשת הסבום בעור, ויש לו מוניטין בעבודה נגד קמטים. שמן הפלמרוזה הוא אנטיספטי, אנטי-פטרייתי ונחשב למאיץ התחדשות תאי עור. הוא משמש לטיפול באקנה ופוסט אקנה, עור יבש, לקמטים, לדרמטיטיס ולקופרוז.
     
    שם בוטני: Cymbopogon martinii
    מוצא: הודו
    תהליך הפקה: זיקוק אדים
    חלק צמח: עלים
    גידול: מתורבת, אורגני
    רמת השמן: טיפולי  Therapeutic
    רמת נדיפות: TOP

JOIN US