משלוח לנקודת חלוקה בחינם בהזמנות מעל 299 ₪ (לחבילות עד 2 קילו)

שמן אתרי לבנדר אנגלי Lavender

  • שמן אתרי לבנדר אנגלי  Lavender 

    שמן אתרי לבנדר  -   Lavender - Lavandula Angustifolia  הינו שמן נפלא לעזרה ראשונה ולבעיות עור שחובה להחזיק בבית

    מכיל 10 מ"ל

    שם בוטני: Lavandula angustifolia
    מקור: בריטניה
    תהליך הפקה: זיקוק באדים
    חלק צמח: פרחים
    גידול: מתורבת
    רמת השמן: טיפולי  Therapeutic
    רמת נדיפות: Middle
    ארומה: פרחוני, מתוק, עשבוני
     
    ארומתרפיה שימושים: טיפול בעור והתחדשות עור, ריפוי פצעים, מקל על הכאב של כוויות ועקיצות חרקים,  מרגיע ומעודד, מפחית מתח עצבים, דלקות, כאבי ראש.

    בתחום הקוסמטיקה שמן לבנדר משמש להמון מצבים, הוא אנטי פטרייתי, מרגיע, מאיץ ריפוי פצעים, מחדש עור, מונע צלקות ומחטא.  מעכב הופעת קמטים. מתאים לפצעים, אקנה, חתכים, אקזמה, פסוריאזיס, קופרוז.

    שמן לבנדר מתחבר עם גרניום, ארז, תפוז, לימון, פצולי

    מאמרים מומלצים : 
    ארומתרפיה
    אופן השימוש בשמנים אתריים

    מידע נוסף על לבנדר

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
ע
ע.ב.מ.ר.
שמן אתרי לוונדר אנגלי

JOIN US