משלוח חינם לנקודת חלוקה להזמנות מעל 299 ש"ח (לחבילות עד שני קילו)

גליצריל קוקואט

  • PEG-7 Glyceryl Cocoateגליצריל קוקואט=

    מיוצר מגליצרין ושמן קוקוס. נוזל שמנוני שקוף  בעל ריח אופייני עדין ואופייני של קוקוס. מסיס במים ואלכוהול. לא מסיס בשמן. 
    Oil-in-Water מתחלב לכל מטרה.
    מתחלב רב תכליתי מעולה המעניק תכונות שימון ועיבויי המשפעים על הרגשת עור רך וחלק.
    ניתן לשימוש בסבונים , קרמים, תחליבי גוף נוזלי, ג'ל מקלחת, שמפו לשיער, מרכך שיער, ניקוי פנים, אמבטיות קצף, קוסמטיקה דקורטיבית.

  • מכיל 100 מל / 100 גרם

JOIN US